Bereczki Zoltán: "A magánéletemben voltak mélypontok"

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Bereczki Zoltán gyermekvállalás színész magánélet kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész idén negyvenéves lett. Arra már korábban rájött, hogy vannak dolgok az életében, melyek már sosem térnek vissza, de azt mondja, tanult a hibáiból. Most legjobban egy új kapcsolatra vágyik. 

Bereczki Zoltán igazi maximalista, aki mindig a legjobbra törekszik. Bár az elmúlt években szinte szárnyalt a karrierje, ma már kissé visszavett a tempóból, és új dolgokra vágyik. A színész a Best magazinnak beszélt őszintén az érzéseiről, és a családalapítás gondolatáról.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"A magánéletemben is voltak mélypontok ebben a negyven évben, és a szakmaiban is. Ma már belátom, a hivatásom túlontúl is fontos volt az életemben, és emiatt sok mindent elveszítettem. (...) Nagyon jó lenne megtalálni a társamat, sőt szívesen vállalnék egy újabb gyereket. Ötvenévesen nem szeretném majd számon kérni saját magamon, ha valami mégsem úgy történt, ahogyan terveztem" - nyilatkozta a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.