Hivatalos! Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla elváltak

Fotó: Zih Zsolt/MTVA -
házasság válás vagyon Pécsi Ildikó válóper Pártos Csilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú ideig húzódott a házaspár kálváriája, de végre elválhatott egymástól Pécsi Ildikó fia és Pártos Csilla.

Pécsi Ildikó fia, Csaba és Pártos Csilla ügyében már tavaly novemberben kimondták a válást elsőfokon. Azonban sajóértesülések szerint a végső döntésre most került csak sor, hiszen Csilla és Csaba nehezen egyeztek meg anyagi kérdésekben.

Fotó: Zih Zsolt/MTVA

A bíróság csak ma hozta meg a másodfokú döntést, aminek értelmében végre hivatalosan elválhatott egymástól a házaspár. Pártos Csilla ügyvédje, Dr. Gerencsér András azt is elárulta, hogy május 17-én kerül majd sor a lakáskiürítésről szóló perre, ahol kiderül, hogy Csillának és fiának el kell-e hagynia a Pécsi Ildikó nevén lévő házat.

7 eset, amikor azt hiszed, hogy a srác flörtöl veled – pedig csak udvarias http://www.life.hu/intim/20160413-az-udvariassag-es-a-flortoles-kozotti-kulonbsegek-ferfi-viselkedes.htmlMi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. Nincs ez másképp egy helyes férfi (túlzott) nyitottsága esetén sem. Intim--Ez áll a kapcsolatfüggőség hátterében - a szakértő kendőzetlen véleményehttp://www.life.hu/intim/20160505-pilat-gabor-szerint-ez-all-a-kapcsolatfuggoseg-hattereben-a-szakerto-kendozetlen-velemenye-arrol.htmlPilát Gábor, a szókimondó párkapcsolati szakértő ezúttal a kapcsolatfüggőségről mondja el kendőzetlenül őszinte véleményét. Intim--Tápai Szabina kifejtette, hogy bánna el a Kucsera Gábort megkörnyékező nőkkelhttp://www.life.hu/intim/20160506-tapai-szabina-kezilabdazo-igy-banna-el-a-ferjet-kucsera-gabort-megkornyekezo-nokkel.htmlBár a magyar kézilabdázó bízik férjében, az őt megkörnyékező hölgyekkel nem bánna kesztyűs kézzel. Intim--3 meglepetés, aminek minden pasi örül az ágyban http://www.life.hu/intim/20160505-harom-szexi-ajandek-mellyel-elvarazsolhatod-a-parodat-szexi-ajandekok.htmlSzeretnéd meglepni a párod, de már unod a dögös fehérneműszetteket? Adunk pár tippet, amikkel pillanatok alatt elvarázsolhatod a kedvesed. IntimOrigoMarsi Anikó: „Nagyon szeretjük egymást a férjemmel"http://www.life.hu/intim/20160504-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-elarulta-mindenben-egyutt-dont-ferjevel-palik-laszloval.htmlA Tények műsorvezetője elárulta, milyen szimbiózisban él Palik Lászlóval, akivel mindenről együtt döntenek. Intim--Micsoda? Leszbikus sztorival folytatódik a Jégvarázs? http://www.life.hu/intim/20160504-jegvarazs-folytatas-leszbikus-tortenettel-akarjak-folytatni-a-nepszeru-meset.htmlElőfordulhat, hogy a népszerű Disney-mese folytatásában nem egy herceg nyeri majd el a királykisasszony kezét. Elképzelhető ugyanis, hogy Elsa barátnőt kap. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.