Sztárek Andrea: "Tíz évig voltam szerető"

Forrás: Facebook/Barátok közt -
színésznő házasság megcsalás viszony Sztárek Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja két házasság és egy nős férfival folytatott viszony után úgy érzi, hogy itt az ideje végre lehorgonyozni egy férfi mellett. Sőt! Ha a kedvese megkérné a kezét, harmadszorra is igent mondana. 

A sorozatban a színésznő egy pszichológust alakít, aki beleszeret a nála jóval fiatalabb Bartha Zsoltba. Bár a való életben két gyermek boldog édesanyja, a magánélete korántsem nevezhető kiegyensúlyozottnak. 13 éve, házassága után beleszeretett egy nős férfiba, így az élete fenekestül felfordult – írja a Best.

Forrás: Facebook/Barátok közt

"Izgalmas volt a szeretői státusz, amibe kerültem, egy darabig legalábbis. Ment a hitegetés, hogy majd ő is otthagyja a feleségét, én meg elhittem neki. Így telt el tíz év... Hogy miért? Mert hülye voltam. Párt találni szerintem úgy lehet, hogy egy nő nyitott egy kapcsolatra, amit aztán a férfiak megéreznek. Szeretnék még férjhez menni" – nyilatkozta a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.