Kiderült, hogy miért válnak - Ozzy Osbourne megcsalta a feleségét

házasság válás Ozzy Osbourne megcsalás Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sharon és Ozzy 33 év házasság után a válás mellett döntöttek. Sokan csak találgatták, hogy mi lehet ennek az oka, ám mint kiderült, a zenész megcsalta a feleségét.

Mint arról mi is beszámoltunk, a 67 éves Ozzy és Sharon Osbourne véget vetett a házasságuknak, és mint kiderült: ennek a zenész hűtlensége volt az oka, ugyanis összeszűrte a levet a sztárfodrásszal, Michelle Pugh-val - számolt be a Radar.

Ozzy Osbourne és Sharon Osbourne Forrás: AFP/Frazer Harrison

A házaspárról egyébként már 2013-ban is azt híresztelték, hogy elválnak, ám akkor Sharon ezt tagadta, de azt azért hozzátette, hogy

vannak gondjaik, főleg a férje alkoholfüggősége miatt.

Mindenesetre most úgy tűnik, hogy most komolyan gondolják a válást. A család egyik ismerőse szerint, amikor Sharon rájött, hogy férjének szeretője van, azonnal kirúgta a közös otthonukból, Ozzy azóta egy hotelben lakik.

A zenész egyébként a Black Sabbath frontembereként a zenekarból is kilép, ám a rajongók utoljára még találkozhatnak a bandával júliusban, Budapesten.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.