Szuper szextrükk, ha kicsi a pénisz

Forrás: Thinkstock -
megoldás gond szex misszionárius póz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A misszionárius póz sem rosszabb, mint a többi, a lényeg mindig a változatosságon van. Kifejezetten izgató érzés is lehet, hogy egy erős férfi feléd magasodik, de persze akadnak ezzel a pozícióval (is) problémák. Íme, a 4 legáltalánosabb baj, és a megoldásuk.

Nem túl nagy a pénisze, de szeretnéd jobban magadban érezni?

Nem probléma, csak tegyél egy párnát a feneked alá, így olyan pozícióba kerülsz, hogy ő is beljebb tud hatolni benned.

Forrás: Thinkstock

Csöpög a fejéről az izzadság?

Könnyebb megoldani, mint gondolnád. Finoman húzd le a fejét a tiéd mellé, így a párnára felitatja a nem kívánt izzadságot, miközben a fejetek így is összeér.

Úgy érzed, a csiklód soha nem kapott kevesebb stimulációt, mint ebbe a pózban?

A legegyszerűbb megoldás, ha rásegítesz egy kicsit te magad, de ha nem akarsz ezen dolgozni, akkor ilyenkor is a csípőd helyzetének megváltoztatásában rejlik a megoldás. A párna a fenék alatt szintén segíthet, vagy, ha nagy bizodalmad van a felsőtestének erejében, ráveheted, hogy ő adjon egy kis plusz izgatást az ujjaival.

Forrás: Thinkstock

Olyan érzés, mintha te nem is csinálnál semmit?

A misszionárius póz nem arról szól, hogy a nőknek csak feküdnie kell, bizony te is mozgathatod a csípődet közben, sőt, kötelező, mert így nemcsak saját magadnak teszed sokkal kellemesebbé az együttlétet, hanem a partnerednek is.

A póz, amiben mindenki elveszítette a szüzességét

A legegyszerűbb szexuális pózok közé sorolják a misszionáriust, ugyanakkor a szerelemben mégis ez a legintimebb helyzet. Szemkontaktus, egymásba olvadó testek és forró csókok kísérik a szeretkezést. Íme, a misszionárius az alapoktól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.