5 dolog, amit tudni akarsz az orális szexről

Forrás: Thinkstock -
orális szex férfi élvezet orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden férfi mástól érzi magát igazán jól – ez igaz az orális kényeztetés esetében is. Néhány dologgal azért nem árt mindkét félnek tisztában lennie!

Kikapcsolódás

Erre vágyik az, akinek a lábai között heversz, semmi másra. Ha valamire megkér, hogy másként csináld, akkor azt azért teszi, mert tudja, mit élvez igazán és így a nyakad sem fog görcsölni a folyamatos sikertelen próbálkozástól.

Lecsukott szemek

Ez nem azt jelenti, hogy alszik, csupán élvezi a kényeztetést, még akkor is, ha ez néha vita forrása.

Forrás: Thinkstock

Korábban elmegy

Volt már rá példa a történelemben, hogy egy férfi nem tudta időben eltávolítani a tested közeléből a péniszét orgazmus után. A végtermék miatt ne legyél rá mérges, hiszen ilyenkor nehezen kontrollálja a mozdulatait.

Orgazmus után

Ne vedd sértésnek, ha nem akar megcsókolni, miután hevesen játszottál a golyóival és a péniszével. Mindkettőtöknek jobb, ha előbb fogat mosol, aztán minden megy tovább a maga útján. Nem mellesleg egy 2012-es kutatás szerint ez valóban gyakori konfliktusforrás a párok között.

Lelkesedés

Kinek van kedve az orális örömökhöz bármilyen szinten, ha a párja fancsali, unott fejet vág?

Itt a kikapcsolódás és az élvezetek ideje!

5 kínos szexbaleset, amibe te is belepirulsz

Ha már nem mondhatod el senkinek, mondd el mindenkinek! A Reddit felhasználói szerencsére nem szégyenlősek, ha szex közben elszenvedett, cikis pillanataikat kell megosztaniuk az internet közönsége előtt. Összegyűjtöttük az 5 legütősebbet.
8 dolog, amit minden szerelmespár csinál – és minden szingli utálhttp://www.life.hu/intim/20160506-szinglik-ezeket-nem-szeretik-a-szerelmesparoktol.htmlA szerelem szép dolog, de olyankor az ember hajlamos elfelejteni, hogy a párján kívül más is a világon van. Ennek igencsak feltűnő jeleit pedig a szinglik is észreveszik... IntimOrigo7 eset, amikor azt hiszed, hogy a srác flörtöl veled – pedig csak udvarias http://www.life.hu/intim/20160413-az-udvariassag-es-a-flortoles-kozotti-kulonbsegek-ferfi-viselkedes.htmlMi, nők sokszor hajlamosak vagyunk félreérteni a férfiak közeledését vagy odaképzelni olyan dolgokat, amik valójában nincsenek is. Nincs ez másképp egy helyes férfi (túlzott) nyitottsága esetén sem. Intim--6+1 jel, amely szerint menthetetlenül szerelmesek vagytok egymásbahttp://www.life.hu/intim/20160426-szerelem-a-vegzeted-het-arulkodo-jel-ami-nagy-szerelemre-utal.htmlAmikor Ámor nyila eltalál, annak igen egyértelmű jelei mutatkoznak meg mindkét félnél. Lássuk! Intim--7 árulkodó jel, amely szerint nem ő az igazi számodrahttp://www.life.hu/intim/20160425-jelek-amelyek-szerint-ez-nem-a-legidealisabb-kapcsolat.htmlHiába a rózsaszín köd, vannak bizonyos előjelei annak, ha egy kapcsolat nem fog hosszú távon működni.IntimThinkstock6 dolog, ami szex közben történik – csak senki nem beszél rólahttp://www.life.hu/intim/20160408-szeretkezes-kozben-csinalunk-dolgokat-amiket-jobb-nem-megemliteni-utana.htmlBizonyos dolgokat jobb, ha nem említünk meg szex közben. Intim--8 ok, amiért ne sajnáld, hogy szingli lettél http://www.life.hu/intim/20160329-szakitas-szingliseg-ezert-eri-meg-egyedul-lenni.htmlEgy világ tört össze benned a szakítás miatt? Lásd a fáktól az erdőt és gondolj bele mennyi dolog változik az életedben mostantól pozitív irányba! Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.