Kegyes hazugság: ennyi szexpartnert érdemes bevallani a párunknak

Forrás: Thinkstock -
szex partner szerelem szexuális kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden kapcsolat alapja az őszinteség, de vannak esetek, amikor az igazsággal nagyobb kárt okozhatunk. Így van ez a volt szexpartenerek számával is.

Friss kapcsolatnál előbb-utóbb felmerül a kérdés, hogy vajon hány személlyel bújtunk ágyba az aktuális partnerünk előtt. Itt azoknak kell izgulniuk, akik kicsit szabadabb életet éltek, így mielőtt kibökik az igazságot, érdemes elgondolkozniuk.

Forrás: Thinkstock

Egy társkereső oldal kutatása szerint a nők és a férfiak esetében is van egy maximális szám, amit még rossz érzések nélkül tolerálni tudnak. Kiderült, hogy 10 volt partnert még mindkét nem el tud viselni, de ennél többet már nehezen tolerálnának - írja az Elite Daily. A kutatás vezetője hozzátette, mindannyian egyre elfogadóbbak vagyunk ebben a témában. Ha 10 évvel ezelőtt folytatták volna le ezt a kutatást, a férfiak valószínűleg sokkal kevesebb volt partnert tudtak volna elviselni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.