Mellbimbót villantott Cannes-ban a 69 éves Susan Sarandon

Forrás: AFP/Valery Hache -
mellbimbó Cannes Cannes-i filmfesztivál villantás Susan Sarandon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idén 70. életévét betöltő színésznőnek nem először rakoncátlankodnak mellei - de védelmére szóljon, hogy ebben az esetben nem teljesen egyértelmű a villantása.

Az Oscar-díjas színésznő a februári SAG Awards gálára sem gondolta túl az öltözékét, akkor konkrétan egy fekete melltartóban jelent meg. Kihívó dekoltázsa még kolléganőire is nagy hatással volt, olyannyira, hogy Kate Winslet gyakorlatilag megcsöcsörézte Susan Sarandont.

Az eset nem okozhatott túl nagy lelki törést a színésznőnek, sőt lehet, ez hozta meg a kedvét az újabb merész összeállításhoz, amivel ezúttal a cannes-i filmfesztiválon borzolta a kedélyeket.

Forrás: AFP/Valery Hache

A vörös szőnyegen készült többi kép tanúsága szerint Sarandon úgy felpolcolta kebleit, hogy azok hely hiányában szinte kibuggyantak ruhájából, mellbimbójának széle pedig egy picikét ki is kukucskált.

Vagy esetleg érzéki csalódás lenne az egész, és csak a rossz fényviszonyok okozták a villantásgyanút? Mindenki döntse el maga.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.