Hét hónapos terhesen ment férjhez Juhász Adrienn, a TV2 sztárja

esküvő Jóban Rosszban TV2 terhes Juhász Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem volt izgulós menyasszony a Jóban Rosszban színésznője, ugyanis mindössze két tanú előtt mondták ki a boldogító igent.

Esküvője napján sem fogta el a láz Juhász Adriennt, hiszen nagyon meghitt társaságban zajlott a ceremónia. Két tanú előtt mondták ki a boldogító igent, hiszen már 7 hónapos terhes a színésznő.

Forrás: TV2

“Még a kislányunk megszületése előtt szerettük volna hivatalossá tenni a kapcsolatunkat” - mondta Adrienn. Ezért tartották meg most a ceremóniát. Jövőre azonban igazi lagzit is rendeznek a szerelmesek - írja a Best. Mindketten úgy vélik, Isten előtt is örök hűséget kell fogadniuk egymásnak. “Remélem, a lányunk mellett lesz elég erőm szervezkedni. Szeretnénk azt az esküvőt is májusban tartani, vagy legkésőbb jövő nyáron” - árulta még el a lapnak a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.