Íme, a leghosszabb sztár-kapcsolatok Hollywoodban

Forrás: AFP/Justin Tallis -
Brad Pitt házasság válás Hollywood Angelina Jolie Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszokhattuk már, hogy a sztárok között nem ritka, hogy az esküvőt azonnal a válás követi, így általában a botrányoktól hangos sajtó eltereli a figyelmet azokról a sztárpárokról, akik már hosszú ideje boldog házasságban élnek.

Összeállításunkból megismerheted azokat az álompárokat, akik már különösen hosszú ideje együtt vannak.

Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

Emlékeztek még a Szex és New Yorkban megismert Carrie-re? Folyamatosan kereste a Nagy Ő-t, és gyakran még Mr. Biggel sem igazán alakultak tökéletesen a dolgok. A színésznő szerelmi élete a filmvásznon kívül azonban ennél sokkal stabilabb, ugyanis férjével, Matthew Broderickkel már több, mint 23 éve alkotnak egy párt, és

már három gyönyörű gyermekkel büszkélkedhetnek.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Victoria Beckham and David Beckham

A válásról szóló pletykák persze a divattervező Mrs. Beckhamet és férjét sem kerülték el, de a sztárpár sorozatosan rácáfol a híresztelésekre. A páros 16 évvel ezelőtt mondta ki egymásnak a boldogító igent, házasságukból pedig 4 közös gyermekük született.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Elton John és David Furnish

Kemény vádak érték Elton John házastársát, David Furnisht, mivel állítólag a személyi edzőjével kavar. Az edző a DailyMailnek határozottan tagadta, hogy bármiféle romantikus szál fűzné Davidhez. A legendás zenésznek, aki a hírek szerint szintén jó viszonyt ápol Dannyvel, a bennfentesek szerint nincs problémája azzal, hogy David és az edző ennyire jóban vannak egymással. Elton John és David Furnish 20 év együttlét és két közös gyermek után két évvel ezelőtt, karácsonykor kelt egybe.

Forrás: NORTHFOTO/Abaca

Cindy Crawford és Rande Gerber

Még annyi év elteltével is dúl a szerelem Cindy Crawford és férje, Rande Gerber között. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a szupermodell megható szavai, melyekkel nemrég köszöntötte a szerelmét a születésnapja alkalmából. A páros egyébként tavaly ünnepelte 17. házassági évfordulóját, és kapcsolatukból két gyermekük született.

Cindy Crawford és férje Rande Gerber Forrás: AFP/Ben Gabbe

Angelina Jolie és Brad Pitt

Az egyik tanulság, ha sztár vagy, és van egy hosszú párkapcsolatod, akkor sem kerülnek el a szakításról szóló pletykák. Angie és Brad 2004-ben esett szerelembe a Mr. & Mrs. Smith forgatásán. A helyzetet kissé nehezítette, hogy Brad akkoriban még Jennifer Anistonnal volt együtt, de egy évvel később elváltak, Pitték pedig nyilvánosságra hozták a kapcsolatukat. Majd később, 2014-ben pedig kimondták egymásnak a boldogító igent. Azóta is együtt vannak, és 6 közös gyermekük van.

Angelina Jolie és Brad Pitt Forrás: AFP/Mark Ralston

A szex felér egy edzéssel? - Ennyi kalóriát égetünk el az együttlét közbenhttp://www.life.hu/intim/20160513-kiderult-hogy-mennyi-kaloriat-egetunk-el-az-szeretkezes-kozben.htmlA lepedőakrobaták egy kiadós "testmozgás" után gyakran érezhetik magukat úgy, mintha egy edzésen lettek volna, így felmerül a kérdés: a szex helyettesítheti a sportot? IntimThinkstockA kórházban akarta megszoptatni a fiát - Durván megalázta egy ápolóhttp://www.life.hu/intim/20160511-durvan-megalaztak-azt-a-lanyt-aki-egy-korhazban-akarta-megszoptatni-a-fiat.htmlA 18 éves Darcie Penningtonra szoptatás közben szólt rá az ápoló, mivel szerinte túl szexuális, ha a fiatal lány mások szeme láttára eteti meg gyermekét a kórteremben. IntimThinkstockTényleg létezik a G-pont, vagy csak egy nagy hazugság?http://www.life.hu/intim/20160504-a-g-pont-letezik-es-ha-igen-akkor-hol-vagy-ha-megsem-akkor-nincs-huvelyi-orgazmus-sem.htmlMég mostanság is találgatják, létezik-e a G-pont. Tegyük fel, hogy mindez nem csak egy mítosz, több kutató is állítja ugyanis, hogy ők tudják a nagy igazságot a hüvelyi orgazmusról, és azt is elárulták, hogy hol is van az a misztikus G-pont. Intim--Ezek a legtúlértékeltebb szexpózokhttp://www.life.hu/intim/20160506-ime-3-szexpoz-amik-a-tulerekeltek-kategoriajaba-taroznak.htmlBemutatjuk azokat a szexpózokat, amik a leginkább túlértékeltek, azaz a való életben van esély rá, hogy orgazmus helyett inkább csak egy nagy bénázás lesz belőlük. IntimThinkstockBevallotta a szüleinek, hogy leszbikus - Lefotózta a reakciójukathttp://www.life.hu/intim/20160503-egy-fotos-elmondta-a-szuleinek-hogy-leszbikus-es-vegigfotozta-a-reakciojukat.htmlAz ecuadori születésű Paola Paredes már ötéves kora óta tisztában van azzal, hogy a lányokat szereti, ám szülei elől mindig is titkolta, 29 évesen úgy döntött, elmondja a katolikus szüleinek. Az elkészült projekt neve Unveiled lett. IntimOrigoHogyan néz ki a Hamupipőke-sztori a Tinder világában? - Megmutatjuk!http://www.life.hu/intim/20160502-hogyan-nez-ki-a-hamupipoke-sztori-a-tinder-vilagaban.htmlAz internetnek hála egy igazán elgondolkodtató videó látott napvilágot. A modern Hamupipőke-sztori humoros, ugyanakkor cinikus formában ültette át a régi, naiv mesénket a valóságba. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.