Így szexelj a pasiddal a mesés orgazmusért - 3 szuper tipp!

Forrás: Dreamstime -
párkapcsolat szex hálószoba orgazmus tipp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orgazmus és orgazmus között is van különbség. Természetesen minden pasi különböző, de a következő 3 tipp valamelyike egészen biztosan bejön majd neki! 

Mondd meg, mit tegyen

Egyszerűnek hangzik, de néha szükség van egy kis segítségre. Mondd el neki, hogy melyik ponton szeretnéd, hogy kényeztessen téged. Ezzel sokat dobahatsz egy-egy hancúron, hiszen a párodnak is megkönnyíted a dolgát. Váltogasd az intenzitást és figyeld a reakciókat!

Forrás: Dreamstime

Maszturbálj a pasid előtt

Ennél erotikusabb ötlettel nem is rukkolhatnál elő! Itt kölcsönös bizalomra van szükség, hiszen akár kiszolgáltatottnak is érezheted magad a partnered előtt. Ha viszont megvan a kellő bátorságod és bizalmad a kedvesed felé, akkor nagyon izgalmas élményben lesz részetek. A férfiak megőrülnek az ilyesmiért!

Késleltesd!

Persze ne várakoztasd a végtelenségig! Kérd meg, hogy jelezze, amikor úgy érzi, közelít a csúcshoz. Pihenjetek egy keveset, majd folytassátok az aktust. Így nemcsak az élvezet lesz hosszabb, hanem megtanulja kontrollálni az ejakulációját a még intenzívebb orgazmusért.

Nem a péniszméreten múlik az orgazmus

Általános tévhit, hogy az orgazmus olyasmi, ami fölött kontrollja van az embernek, elsősorban ugyanis az anatómia az, ami dönt.
"Ígérd meg, hogy nem aggódsz" - Így búcsúzott haldokló férjétől Céline Dionhttp://www.life.hu/intim/20160518-celine-dion-enekesno-igy-bucsuzott-haldoklo-ferjetol-rene-angeliltol.htmlMegható szavakkal köszönt el menedzserétől és élete párjától, René Angéliltől az énekesnő, aki egy nemrég adott interjújában vallott az utolsó közös pillanataikról. Intim--Egy szál melltartóban rázza magát Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/intim/20160517-emily-ratajkowski-modell-melltartoban-tancolt-snapchaten.htmlA szexi modell újabb dögös videóval örvendeztette meg rajongóit Snapcheten. IntimOrigoHatalmas villantás Cannes-ban: Kilátszott volna a bugyi, ha lett volna a színésznőnhttp://www.life.hu/intim/20160517-hatalmas-villantas-cannes-ban-kilatszott-volna-a-bugyi-ha-lett-volna-laure-calamyn.htmlA jópofáskodás kínos véget ért. Laure Calamy színésznő a kánkánozás közben elfelejtett ügyelni arra, hogy ne villanjon ki semmi, aminek ilyenkor nem illik. Intim--Csodálatos dekoltázst villantott a várandós Blake Livelyhttp://www.life.hu/intim/20160516-blake-lively-ryan-reynolds-varandos-neje-csodalatos-dekoltazst-villantott.htmlA rajongók nagy örömére Ryan Reynolds várandós neje csodálatos dekoltázst villantott.Intim--Megcsaltak és elhagytak? Szerencséd van! Így lesz boldogabb az életedhttp://www.life.hu/intim/20160514-jol-jar-az-a-no-akit-megcsaltak-es-elhagytak.htmlAzok a nők, akiket megcsal a párjuk, és ezért szakításra kerül a sor, hosszú távon győztesként jönnek ki a kalandból: egy kapcsolati gyászidőszakot követően magasabb párválasztási intelligenciával állnak a dolgokhoz, ezért sikeresebb lesz a következő kapcsolatuk. Intim--Így tömköd pénzt mások bugyijába Mihalik Enikő - Videó! http://www.life.hu/intim/20160513-mihalik-eniko-a-modell-kirugott-a-hambol-sztriptizbarban-jart-a-magyar-szepseg.htmlA magyar lány eléggé kirúgott a hámból a születésnapi buliján. Az Instagram oldalán található posztok szerint egy sztriptízbárban is megfordult. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.