Mariah Carey elé házassági szerződést tolt a vőlegénye?

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris -
vagyon Mariah Carey James Packer házassági szerződés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy vagyonnal rendelkezik az énekesnő, de vőlegényéhez képest még az ő bankszámlája is elég szerény. Nem lenne csoda, ha szerződést kötnének házasság előtt.

Mariah Carey egy ausztrál üzletemberrel esett szerelembe, akivel januárban már el is jegyezték egymást. A világra szóló lakodalmat nyárra tervezik, és mivel mindketten nagy vagyonnal rendelkeznek, sokakban felmerült, hogy vajon kötnek-e szerződést.

Forrás: AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Egy interjú során az énekesnőnek szegezték a kérdést, aki nem válaszolt egyértelműen. Valószínűleg kissé kellemetlenül érinti a házassági megállapodás firtatása. Először csak tréfásan többször megismételte, hogy persze, akarnak szerződést, majd szerényen hozzátette, hogy mindenki értékes. Az biztos, hogy mindketten rendelkeznek vagyonnal, de óriási a szakadék kettejük bankszámlája között. A Forbes magazin szerint Mariah Carrey körülbelül 510 millió dollárt énekelt össze, míg vőlegényének, James Packernek 4,7 milliárd a vagyona - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.