Mihalik Enikő megmutatta a melleinek az óceánt: Csodás dekoltázsfotó!

modell Mihalik Enikő dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dögös, magyar modell, aki nem fél kiposztolni tökéletes testétakár félmeztelenül is, most egy bikinis fotót tett közzé.

Mihalik Enikő nyilvános Instagram-oldalán tett fel egy fotót, melyen csodás idomai mögött kéklik a 16 fokos óceán:

When 16 degrees Celsius ocean water is all u need to feel great

Eniko Mihalik (@mreniko) által közzétett fénykép,

Mihalik Enikő egy szál bugyiban szexiskedik a kamerának http://www.life.hu/intim/20160517-mihalik-eniko-bugyiban-pozol-szexi-fotozason-kaptak-lencsevegre-a-magyar-modellt.htmlA magyar modell egy kedves barátja kedvéért állt újra kamera elé, méghozzá egyetlen csipkés bugyiban. Az Instagram-fotók alapján a végeredmény elég dögösre sikeredett. IntimOrigoÍgy tömköd pénzt mások bugyijába Mihalik Enikő - Videó! http://www.life.hu/intim/20160513-mihalik-eniko-a-modell-kirugott-a-hambol-sztriptizbarban-jart-a-magyar-szepseg.htmlA magyar lány eléggé kirúgott a hámból a születésnapi buliján. Az Instagram oldalán található posztok szerint egy sztriptízbárban is megfordult. IntimOrigoMihalik Enikő fenekét csak egy szál semmi választotta el attól, hogy mindenki lássahttp://www.life.hu/sztarok/20160513-csupasz-popsival-ment-vacsorazni-mihalik-eniko.htmlSzerencsésnek érezhették magukat azoka a férfiak, akik ott vacsoráztak, ahol nemrég Mihalik Enikő is megjelent. A gyönyörű modell ugyanis egy átlátszó ruhában lépett be az étterembe. TV + Sztárok--29 éves lett az egyik legsikeresebb magyar modell - Boldog szülinapot, Mihalik Enikő!http://www.life.hu/trend/20160511-mihalik-eniko-magyar-modell-29-eves-lett.htmlÁllítólag nem tervezte, hogy modell lesz, mára azonban az egyik legkeresettebb a szakmában. Május 11-én ünnepli születésnapját a békéscsabai szépség. TrendOrigoMihalik Enikő 1 dollárért árulja magát a Coachellánhttp://www.life.hu/news/20160418-mihalik-eniko-egy-szal-haspoloban-flangal-baratnojevel-a-coachellan.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő elég szexi haspólóban tölti napjait a Coachellán, természetesen nem egyedül. Enikő a Victoria's Secret modellekkel együtt szórakozik. News--Mihalik Enikő férfiként is szexihttp://www.life.hu/trend/20160408-mihalik-eniko-modell-instagramjara-ferfias-kepet-toltott-fel.htmlMihalik Enikő legutóbbi Instagram képeit elnézve kijelenthetjük, hogy bizony férfi modellként is megállhatná a helyét. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.