Botrányos viszony a királyi családban - Sosem látott fotókon Eduárd király és szeretője

Forrás: AFP -
Wallis Simpson lemondás párkapcsolat brit királyi család szerelem trón viszony VIII. Eduárd brit király nyaralás Adriai-tenger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VIII. Eduárd brit király és későbbi felesége, Wallis Simpson 1936-ban tett adriai hajóútjának részletei a napokban kerültek a nyilvánosság elé.

Amikor 1936-ban Eduárd király édesapja halálát követően a trónra lépett, még senki nem gondolta, hogy a brit korona történetében az egyik legnagyobb botrány főszereplőjévé válik.

Eduárd ugyanis még trónörökösként viszonyt kezdett egy amerikai férjes asszonnyal, Wallis Simpsonnal, aki bár a trónra lépés előtt elvált férjétől, mégsem házasodhattak össze az anglikán egyház előírása miatt: a hölgy ugyanis nem volt arisztokrata származású, külföldi volt, és kétszeresen elvált is.

Wallis Simpson, a szerető és Eduárd király Forrás: AFP

Alkotmányos válság tört ki, Eduárd pedig lemondott a trónról a szerelem kedvéért. A napokban előkerültek azok a képek, amelyek Eduárd király és Wallis Simpson Adriai-tengeren tett hajóútját örökítették meg: a képekért kattints ide!

A pár, akinek nyaralásáról több mint 200 kép készült, ekkor még a tiltott viszonyukat élvezték: 1936-ban ugyanis Eduárd már király volt, Wallis pedig még házasságban állt második férjével.

Pfuj! Néhányan elárulták a leggusztustalanabb hálószobai sztorijukathttp://www.life.hu/intim/20160522-a-leggusztustalanabb-tortenetek-szex-kozben.htmlPisiltél már be szex közben? Néhányan elárulták, ők már igen. IntimThinkstockCicciolina: "Akár egy csúnya férfiba is bele tudnék szeretni"http://www.life.hu/intim/20160318-cicciolina-expornosztar-elarulta-milyen-szamara-az-idealis-pasi.htmlA nyugdíjba vonult pornósztár 64 évesen is vágyik a szerelemre, és határozott elképzelése van arról, milyen társ illene hozzá. IntimFotó: Szabó Balázs/Life.huLess be egy kolumbiai szexhotelbe! - Itt bármi megtörténhethttp://www.life.hu/intim/20160522-less-be-egy-kolumbiai-szexhotelbe.htmlKurt Hollander fotós a kolumbiai Caliban kattogtatta kameráját, de nem a természetet fényképezte, sokkal izgalmasabb témája akadt. Intim--A legfurcsább mondatok, amik elhagyták emberek száját szex közbenhttp://www.life.hu/intim/20160522-a-legfurcsabb-mondatok-amik-elhagytak-emberek-szajat-szex-kozben.htmlSzerinted van annál kínosabb, ha a rajtad fekvő férfi véletlenül egy másik nő nevét mondja? Nem biztos. De előfordul, hogy valami igazi furcsaság csúszik ki a száján. Néhányan megosztották egy internetes fórumon, mi volt a legkínosabb, amit valaha a szexpartnerüktől hallottak. Intim--Shakira nem cicózik, lazán kitette a jobb melléthttp://www.life.hu/intim/20160521-shakira-kolumbiai-enekesno-nem-cicozik-lazan-kitette-a-jobb-mellet.htmlLegutóbb Miss Bumbum épp Shakira párjának, Piquének üzent egy szál punciban, így elképzelhető, hogy az énekesnő is úgy érezte, neki is mutatnia kell valamit.Intim--Hopp! Egy szexi, török rosszfiú csókolgatja Bradley Cooper csajáthttp://www.life.hu/intim/20160521-irina-shaykot-egy-szexi-torok-rosszfiu-csokolgatja-mit-szol-ehhez-bradley-cooper.htmlLegutóbbi információnk szerint Irina Shayk és Bradley Cooper még együtt vannak, vagy legalábbis egymással múlatják az időt. Irinát azonban most valaki más puszilgatja. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.