Ez szerepel a szexuális fantáziák első helyén - Nem is gondoltad volna

Forrás: Youtube -
párkapcsolat szex zuhany férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feldobnád a szexuális életed? Egy friss kutatás szerint ez nem nehéz feladat, főleg úgy, ha figyelembe veszed párod legmerészebb kívánságait. 

Egy amerikai óvszercég több száz pasi részvételével készített egy felmérést abban a témában, hogy mire is vágynának az ágyban, vagy éppen azon kívül. Persze itt rögtön a konyhapult vagy a motorháztető juthat az eszedbe, pedig a megoldás nem teljesen ez. A kutatásból kiderült, hogy a szexuális fantáziákban egy hétköznapibb helyszín van a legelső helyen - írja a Bustle.

Forrás: Dreamstime

A férfiak 73%-a zuhanyzás közben szexelne a legszívesebben. Sőt, akinek sikerült rávenniük a párját a fürdőszobában való huncutkodásra, azok majdnem 90%-ban szeretnék újra és újra átélni az élményt.

A nők ugyanúgy akarják a szexet, mint a férfiak

Ugye már tudod, hogy csak legenda, hogy a nők nem vágynak annyira a szexre, mint a férfiak? Csak épp azt nem sejted még, hogy mi áll a nők útjába, hogy meg is kapják, amit akarnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.