Híres politikus látogatja Albert Györgyi sírját

Forrás: Origo -
virág látogatás újságíró Albert Györgyi politikus sírkő sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szemtanú vallomása szerint rendszeresen visszajár a 8 évvel ezelőtt elhunyt újságírónő sírjához a titokzatos férfi.

Május 9-én ünnepelte volna születésnapját Albert Györgyi, akire ez alkalomból egy szál rózsával emlékezett egy titokzatos politikus - tudta meg a Kiskegyed.

Forrás: Origo
Meghalt Solténszky Tiborhttp://www.life.hu/news/20160524-soltenszky-tibor-dramaturg-szinesz-rendezo-oktato-meghalt.htmlMeghalt Solténszky Tibor dramaturg, színpadi szerző, rendező, színész, tréner, oktató - jelentette a Szinhaz.hu. News--Céline Dion szörnyű titkot árult el férje utolsó éjszakájárólhttp://www.life.hu/news/20160525-szornyu-titkot-arult-el-celine-dion-ferje-rene-angelil-halala-ejszakajarol.htmlCéline Dion nem csupán azért nem tudja feldolgozni férje halálát, mert a rajongásig szerette, hanem mert lelkiismeret-furdalás is gyötri, hogy nem teljesíthette a férfi utolsó kívánságát. NewsOrigoMeghalt Chris Noth édesanyjahttp://www.life.hu/news/20160524-chris-north-szinesz-edesanyja-jeanne-parr-meghalt.htmlGyászol a Szex és New York sztárja: elhunyt Jeanne Parr, Chris North édesanyja, és a CBS televíziós társaság első női tudósítója. News--Várszegi Lajos, Kiss László tettestársa: "Tagadjunk le mindent"http://www.life.hu/news/20160518-varszegi-lajos-kiss-laszlo-megeroszakolos-ugyenek-tettestarsa-azt-mondta-tagadjanak-le-mindent.htmlA nemrég előkerült bírósági iratok szerint Kiss Lászlóhoz hasonlóan Várszegi Lajos is arra biztatta a megerőszakolásban érintett társát, Lantos Lászlót, hogy hallgassanak, és tagadják le a történteket. News--Előadás közben halt meg a rekorder nagybőgőshttp://www.life.hu/news/20160517-jane-little-nagybogos-eloadas-kozben-a-szinpadon-halt-meg.htmlAz Atlantai Szimfonikus Zenekar 87 éves nagybőgőse, Jane Little előadás közben, a színpadon hunyt el. Ő volt az ugyanabban a zenekarban a leghosszabb ideje játszó muzsikus Guinness-rekorder. NewsOrigoElőkerült Sinead O'Connorhttp://www.life.hu/news/20160517-sinead-o-connor-enekesno-epsegben-elokerult.htmlÉpségben megtalálta a rendőrség a korábban öngyilkosságot megkísérelt énekesnőt, akinek eltűnését vasárnap délután jelentették. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.