Szőrösen vagy csupaszon? Tényleg jobb a szex szőr nélkül?

párkapcsolat szex intim szőrzet férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A dús intim szőrzetet évezredek óta a termékenység és a szexuális vágy jelének tartják. Egy friss kutatás szerint az együttlétek sokkal jobbak, ha nincs útba semmilyen "akadály". 

Tanulmányok kimutatták, hogy minden második 18 és 25 közötti nő leborotválja az intim területeken lévő szőrzetét, mert állítása szerint egész más érzés szexelni, sőt lényegesen nagyobb az élvezet is. Erre persze kevés az esély, hiszen a kettőnek igen kevés köze van egymáshoz.

Forrás: Thinkstock

Valószínűleg sok nő azért érzi így, mert a bőrük közvetlenül érintkezik a párjuk bőrével, az intim részeken is.

Aki borotválja a nemi szervét az szabadabbnak érzi magát, mivel minden érintés még intenzívebb és izgatóbb.

Viszont a szakemberek egyáltalán nem tanácsolják, mert nagy a sérülés- és a fertőzésveszély.

Neked mi a véleményed? Sűrűn használod a borotvát?

Bizarr divat Koreában: támadnak a szőrös női puncik

Míg a világ más részén a nők többsége igyekszik megszabadulni a szőrszálaktól az intim testrészükön és kérnek brazil fazont a kozmetikusuktól, addig Koreában a szeméremszőrzet vált fontossá vált.
Híres politikus látogatja Albert Györgyi sírjáthttp://www.life.hu/intim/20160525-albert-gyorgyi-ujsagiro-sirjat-egy-hires-politikus-latogatja.htmlEgy szemtanú vallomása szerint rendszeresen visszajár a 8 évvel ezelőtt elhunyt újságírónő sírjához a titokzatos férfi. IntimOrigo5 dolog, ami megváltoztatja a vagina ízéthttp://www.life.hu/intim/20160525-5-dolog-ami-megvaltoztatja-a-vagina-izet.htmlAz ananászléről köztudott, hogy megédesít, de nem ez az egyedüli, amitől más lesz a lenti testtájakon tapasztalt ízélmény. Íme, további 5 dolog, amelyektől jobb, vagy épp kevésbé finom lesz intim részed íze. IntimOrigoGusztustalan! Többször is kollégája kávéjába élvezett a férfihttp://www.life.hu/intim/20160525-tobbszor-is-kollegaja-kavejaba-elvezett-egy-kanadai-ferfi-douglas-whaley.htmlPerverz és különös hobbit űzött évekig egy kanadai férfi, Douglas Whaley. Beleélvezett munkatársa kávéscsészéjébe, és a péniszével dörzsölte asztalát, valamint a nő telefonját is. Intim--A pornós tehetségkutató nyertese majdnem 300 millióval lesz gazdagabbhttp://www.life.hu/intim/20160524-a-sex-factor-nevu-pornos-tehetsegkutato-nyertese-majdnem-300-millioval-lesz-gazdagabb.htmlA Sex Factor tehetségkutató és valóságshow keveréke: 8 férfi és 8 nő versenyez azért, hogy ő lehessen a legnagyobb pornósztár. A dicsőségen kívül nem kevés pénzt is nyer majd a győztes. Intim--Bugyi nélkül randalírozott egy nő a rendőrségen - Videó! http://www.life.hu/intim/20160524-felmeztelenul-nadrag-nelkul-kiabalt-egy-no-a-rendorsegen-indiaban-video.htmlA hírek szerint a nő körülbelül 5 percig kiabált félmeztelenül a rendőrökkel. Mivel a nyilvános meztelenkedés tiltott az országban, így azonnal letartóztatták. IntimOrigoA világ legbénább szakítása: a férfi a földön fetrengve könyörgött az exénekhttp://www.life.hu/intim/20160523-a-vilag-legbenabb-szakitasa-amikor-a-ferfi-terden-csuszva-probalta-visszakonyorogni-magat.htmlTündérmeséből rémálom? Ezt gondolhatta az a nő, aki szakított az exével, ám a férfi nem viselte jól: az utca közepén alázta meg magát, és az exe lábába kapaszkodva könyörgött, hogy maradjanak együtt. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.