Duzzadó izmok, feszes bőr - Regős Lili egy szál semmiben pózolt

fotózás Las Vegas Regős Lili
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A WBPF fitmodell-világbajnoka a Facebookon jelentette be, hogy élete egyik legmerészebb fotósorozatával rukkol elő.

Regős Lili nemrég tért haza a Las Vegas-i Tropic Beauty világdöntőjéről, de

ezután sem a pihenésre koncentrált.

A modell inkább új kihívást keresett és részt vett egy minden eddiginél merészebb fotózáson. Lili a Facebook-oldalán megosztott egy képet, és ezt írta mellé:

"Múlt héten csütörtökön ismét Kiss Rolandnál jártam fotózáson...minden túlzás nélkül állíthatom,hogy az egyik legmerészebb sorozatomat hoztuk össze Rolival amióta együtt dolgozunk....íme az első kép.."

Forrás: Facebook / Regős Lili

Bruce Willis imádja, ha a tekintetét beszippantja a popók örvényehttp://www.life.hu/sztarok/20160525-bruce-willis-imad-a-nok-popojaban-gyonyorkodni.htmlA kis hamis! Bruce Willis 61 évesen sem vesz vissza a tempóból, ráadásul felesége szeme láttára nézegeti fiatal lányok hátsóját. TV + Sztárok--Naomi Campbell nevetségessé tette magát az Empire State Building tetején http://www.life.hu/sztarok/20160525-naomi-campbell-total-hulyet-csinalt-magabol.htmlKedden tartották Amerikában a jeles piros orr napot, így Naomi Campbell is feldobta az esemény szimbólumát, a bohócorrot így és pózolt egy kicsit az Empire State Building tetején. TV + SztárokOrigoSírva borult édesapja nyakába Farm Cintiahttp://www.life.hu/sztarok/20160524-sirva-borult-edesapja-nyakaba-farm-cintia.htmlAhogy a végéhez közeledik a Farm, minden farmernek lehetősége adódik rá, hogy fogadhassa egyik szerettét a tanyán. Cintiát az apukája látogatta meg. TV + SztárokOrigoSzegény David Hasselhoff elpanaszolta bánatát: Nincsen pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20160520-szegeny-david-hasselhoff-tenyleg-szegeny-lett.htmlDavid Hasselhoff nemrég arról panaszkodott, hogy rettenetes anyagi helyzetbe került, minderről pedig a volt neje tehet. TV + Sztárok--Hová tűnt a szexi Harrison Ford?http://www.life.hu/sztarok/20160517-nagyon-megoregedett-harrison-ford.htmlSzinte sokkot kaptunk, amikor megláttuk az egykor szívdöglesztő Harrison Fordról készült legújabb fotót, amely azt bizonyítja: sajnos a színész felett is eljárt az idő. TV + SztárokOrigoCooky marad a Music Fm-nél, vagy repülni fog?http://www.life.hu/sztarok/20160513-cooky-hamarosan-eldonti-hogy-folytatja-e-a-karrierjet-vagy-inkabb-repulni-fog.htmlA Nagy Duett egyik zsűritagja komoly döntés előtt áll és mindenképpen jól át kell gondolnia, hogy mihez kezd majd az életével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.