Domináns férfi, passzív nő - Tényleg ez a jó kapcsolat titka?

Forrás: Dreamstime -
férfi randi párválasztás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mind rövid, mind hosszú távon vonzóbbnak számítanak a szterotíp nemi szerepeknek megfelelő alkatú férfiak és nők. A domináns és férfiakat és a szubmisszív nőket gyakrabban hívják második randira, derült ki egy felmérésből. 

A Kaliforniai Egyetem friss kutatása szerint nem csak a vonzó külső, a közös érdeklődés és az intelligencia számít ismerkedéskor, hanem a sztereotipikus alkat is fontos. A férfiaknál ez a vezető kvalitásokat és a dominanciát jelenti, a nőknél pedig a csendes, passzív, alárendelődésre hajlamos természetet.

Forrás: Dreamstime

A kutatásban 262 egyedülálló ázsiai amerikai vett részt, akik 3 perces villámrandikon vettek részt. A találkozást követően az önkéntesek egy kérdőívet töltöttek ki arról, hogy milyennek találták a partnereket, és szeretnének-e még egyszer találkozni. Kiderült az, hogy a domináns férfiak és a szubmisszív nők nem csak kelendőbbek a húspiacon, de rendszerint hosszútávú kapcsolatra is megfelelőbbnek tartják ezeket az embereket a potenciális társak az ismerkedési fázisban.

Azok a férfiak tehát, akik szubmisszívek, illetve a domináns nők gyakrabban találkoznak a visszautasítással, azt azonban a szakemberek egyelőre nem állítják biztonsággal, hogy például a munkaerőpiacon is hasonló a helyzet.

Palvin Barbi dögös melltartóban csábíthttp://www.life.hu/intim/20160528-palvin-barbi-instagram-oldalara-toltott-fel-kepet-amin-dogos-melltartoban-csabit.htmlA magyar modell szinte bármit felvehet, mindenben szexi, de egy falatnyi fehérneműben még inkább. IntimOrigoHorror randisztorik, ami hallatán nem bánod, hogy szingli vagyhttp://www.life.hu/intim/20160522-horror-ismerkedos-es-randisztorik-ami-hallatan-nem-banod-hogy-szingli-vagy.htmlTárskeresőzni kemény és kiszámíthatatlan játék, aminek a legnehezebb, legkritikusabb része az első találkozás. Rengeteg nyugtalanító kérdés kavarog ilyenkor az ember fejében. Miről fogunk beszélgetni? Hogyan viselkedjek vele? Tetszeni fog az illata? És ha rosszul csókol? Ezek mind természetes aggodalmak, de bagatell dolognak tűnhetnek azok szemében, akik már átélték életük legkatasztrofálisabb randiélményét. Reddit-kommentelők történeteiből szemezgettünk. Intim--Vibrátoros légdeszka lesz a jövő közlekedési eszköze?http://www.life.hu/intim/20160527-vibratoros-legdeszka-hoverboard-a-jovo-kozlekedesi-eszkoze-lesz.htmlEgy nemrég megjelent reklámvideóban egy kedves hölgy mutatja be az új hoverboardot, azaz légdeszkát, amely nem csupán a közlekedést könnyítheti meg, hanem még testi örömöket is nyújthat közben. Csak felnőtteknek! Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.