Alisan Porter még mindig huncutka, de már igazi bombázó is

színésznő szexi Huncutka Alisan Porter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőt 1991-ben ismerhette meg a világ a Huncutka című filmben, imádni való kisgyerekként. Azóta viszont valóságos bombázó lett.

Nem sokáig mozgott a filmezés világában Alisan Porter, de a reflektorfényről nem mondott le. Mostanában énekesnőként tevékenykedik, nemrég nyert meg egy tehetségkutató versenyt a 34 éves Alisan, aki a Huncutka című filmnek köszönheti ismertségét. A vígjátékban még édes, göndör hajú kisgyerek volt, ma pedig egy valóságos bombázó.

Forrás: Facebook/The Voice
Palvin Barbi hozott szerencsét a Forma-1-es bajnoknak, Lewis Hamiltonnakhttp://www.life.hu/intim/20160530-lewis-hamilton-forma-1-es-bajnok-es-palvin-barbara-magyar-modell-a-monacoi.htmlA magyar modell a Monacói Nagydíjra is elkísérte a Forma-1-es világbajnokot, aki meg is nyerte futamot. Intim--Johnny Depp exfelesége titokban összeházasodott egykori barátnőjévelhttp://www.life.hu/intim/20160530-johnny-depp-szinesz-exfelesege-amber-heard-osszehazasodott-egykori-baratnojevel-titokban.htmlA nemrég nyilvánosságra került dokumentumok szerint Amber Heard 8 évvel ezelőtt fogadott örök hűséget egykori barátnőjének, Tasya Van Ree-nek, akinek vezetéknevét is felvette. Intim--Szuperszexi bikiniben repked Eva Longoriahttp://www.life.hu/intim/20160530-eva-longoria-naszutjan-szexi-bikiniben-ugrandozik.htmlA színésznő olyan boldog, hogy szó szerint a föld felett repül. Szerencsénkre mindezt fürdőruhában teszi. IntimOrigoÍgy szexeltek a Farmon - Norbi is elkapta Cintiát és Brigit - VIDEÓhttp://www.life.hu/intim/20160529-a-farm-legerotikusabb-pillanatai-cintia-brigi-norbi-gergo.htmlA legmeglepőbb összebújást a Farmon valóban szombat este Cintia-Gergő produkálta, de a finisben ne feledkezzünk el arról se, hogy nem csak ők ketten melegedtek össze a játék ideje alatt. IntimOrigoLenyelni vagy sem? - Az orális szex egyik legnagyobb dilemmájahttp://www.life.hu/intim/20160529--az-oralis-szex-egyik-legnagyobb-dilemmaja.htmlTévhit, hogy az orális szex mindenkinél a titkos - vagy kevésbé titkos favorit. Rajongói szerint, aki nem szereti, annak ügyetlenek voltak az eddigi partnerei, akik ódzkodnak tőle, többnyire a higiéniára és a kiszolgáltatottságra hivatkoznak. A póz legnagyobb kedvelői persze a pasik közül kerülnek ki, de a lányok is szívesen átadják magukat az efféle élvezeteknek. Felmérések szerint három lányból legalább kettő egyáltalán nem bánja, ha partnere a nyelvével juttatja a csúcsra. IntimThinkstockIntim fotón Victoria és David Beckhamhttp://www.life.hu/intim/20160529-intim-foton-victoria-es-david-beckham.htmlBár időről időre felröppen, hogy válságban van Beckhamék házassága, az alábbi fotó minden kétséget eloszlat. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.