Kristen Stewart sosem élvezett ennyire egy szexjelenetet

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
jelenet Kristen Stewart forgatás szex videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Equals című romantikus sci-fiben még a rendező szerint is izzott a levegő a két főszereplő között. Az Alkonyat sztárja és Nicholas Hoult egy zuhanyzóban esett egymásnak. 

A film története szerint a közeli jövőben az érzelmek tiltottnak számítanak a társadalomban. Az emberek közötti bármiféle testi kapcsolat tilos, így a szex abszolút tiltott gyümölcs. Ilyen körülmények között talál egymásra a jelenleg szingli Kristen Stewart és partnere. A hírek szerint azonban a két sztár nemcsak a filmvásznon talált egymásra - írja a Yahoo Movies.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

"Úgy építettük fel a zuhanyzós jelenetet, hogy ez legyen az első alkalom, amikor megérinthetik egymást, és ez történt a forgatáson a színészek között is. Azaz a valóságban is ekkor nyúlhattak először egymáshoz. Akkor élték át első ízben ezt az érzést. Minden, amit a filmben látunk, igazi, tényleg így volt a forgatáson is" - mondta egy korábbi interjúban a rendező. Hoult és Stewart között állítólag úgy izzott a levegő a forgatáson, hogy egyes híresztelések szerint még Hoult exbarátnője, Jennifer Lawrence is féltékenykedett a képsorok láttán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.