Liam Hemsworth megerősítette: hivatalosan is egy párt alkotnak Miley Cirusszal

Miley Cyrus Liam Hemsworth járás kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol együtt, hol külön, hol jegyben járnak, máskor pedig csak üres pletykának bizonyul az egész. Mi pedig csak kapkodtuk a fejünket, de végre ez már csak múlt idő, mert Liam Hemsworth végre tiszta vizet öntött a pohárba.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth évekig hol együtt, hol külön voltak, így nehéz volt követni a kapcsolatuk alakulását. Szó esett az eljegyzésről, majd nemsokkal később szakítottak is.

Liam Hemsworth és Miley Cyrus még 2012-ben Forrás: AFP/2012 Getty Images/Kevin Winter

Liam nemrég arról számolt be, hogy köszöni szépen, nagyon boldog, de „nem, nincs eljegyezve”. Ezután jött Miley, aki Liam kutyájáról rakott ki képet Instagramra, ráadásul egy a szemfüles paparazzi azt is kiszúrta, hogy

az énekesnő Liam Hemsoworth malibui szomszédságába költözött.

Az ausztrál GQ legújabb kiadásában Liam Hemsworth újabb információmorzsákkal örvendeztetett meg minket. Az interjúban mesélt a 2013-as szakításukról is: „Persze, hogy nehéz volt, haver. De akkor teljesen más irányba haladtunk, és ennek meg kellett történnie. Mindketten szuper fiatalok voltunk, és ez volt a helyes döntés akkor – mindkettőnknek szüksége volt erre”. És, hogy hogyan is vannak mostanság? Liam erre is válaszolt: „Az emberek rá fognak jönni, már meg is történt… Nem hülyék!”

Együtt, vele? Sztárpárok, akiket nem értünk

Amikor azon morfondírozunk, Ryan Gosling miért nem velünk jár, általában csak a féltékenység beszél belőlünk. Viszont amikor végignézünk az alábbi párokon, minden irigység nélkül merül fel bennünk a kérdés: ők mégis mit láttak meg egymásban? Vajon mi tartja össze őket a mai napig? A teljes cikket elolvashatod itt!
Kisokos szingliknek: mit ne csinálj az első randi előtt, közben és utánhttp://www.life.hu/intim/20160526-igy-veszithetsz-el-egy-pasit-mar-az-elso-randi-utan.htmlMindenki ismeri az első randik tízparancsolatának legfontosabb pontjait: öltözzön megfelelően, ne késsen, legyen kedves és udvarias, ne csak magáról beszéljen... Egy magyar randioldal 687 szingli segítségével, három lépésben vizsgálta, hogy hogyan fulladhat kudarcba az első randevú. Intim--Egy esküvői fotóval ünnepelte évfordulóját Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20160525-kim-kardashian-es-kanye-west-is-felult-a-nosztalgiabuszra-a-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol.htmlKét évvel ezelőtt május 24-én házasodott össze az egyik leghíresebb celebpáros: Kim és Kanye. A hétvégén ünnepelték második házassági évfordulójukat. Intim--Duzzadó izmok, feszes bőr - Regős Lili egy szál semmiben pózolthttp://www.life.hu/intim/20160525-regos-lili-meztelenul-fotozkodott.htmlA WBPF fitmodell-világbajnoka a Facebookon jelentette be, hogy élete egyik legmerészebb fotósorozatával rukkol elő. Intim--Kezeket a bugyikba! Közeledik a maszturbáció világnapjahttp://www.life.hu/intim/20160524-ma-van-a-maszturbacio-vilagnapja-wally-a-szervezo-is-onkielegitesre-biztat.htmlTudtad, hogy létezik a maszturbáció világnapja? A jeles nap május 28-ra, azaz szombatra esik. Ha mosolyognál ezen, ne tedd, ugyanis az élvezetek mellett egy nagyon fontos problémára hívja fel a figyelmet: rengeteg nő nem él át orgazmust a partnerével, így nekik ideje a saját kezükbe venni az irányítást! IntimThinkstockMilliókkal húzta le a randipartnereit a nőhttp://www.life.hu/intim/20160510-maria-christina-johnson-69-milliot-lipott-el-randipartnereitol-ugy-hogy-lenyulta-a-szemelyiseguket.htmlEgy nő a szépségét kihasználva különböző netes randioldalakon cserkészte be a gyanútlan férfiakat. De akadt egy kisebb bökkenő: a szívük helyett a pénzüket rabolta el. IntimThinkstockÍme, 3 dolog, ami elveszi a férfiak kedvét a szextől (18+)http://www.life.hu/intim/20160504-ime-3-dolog-amit-elveszi-a-ferfiak-kedvet-a-szextol.htmlLehet, hogy nehéz elhinni, de igen, van pár dolog, amit a férfiak annyira gyűlölnek az ágyban, hogy minden értelemben lankad a figyelmük. Összeszedtünk három dolgot, amire tényleg érdemes odafigyelni! IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.