A nagykanizsai edző 12 éves kislányt is molesztált autójában

edző molesztálás Nagykanizsa kenu kajak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valószínűleg több kislányt is molesztált az a kajak-kenu edző, akiről hétvégén derült ki, zaklatta tanítványait. Egy 15 évesnek félreérthetetlen üzeneteket írt, most pedig kiderült, egy 12 éves kislányt az autójában molesztált.

Több olimpikont is edzett már az a nagykanizsai edző, akiről az elmúlt napokban derült ki, zaklatta tanítványait. A rendőrség is nyomozást indított az ügyben, az egyik áldozat anyukája beszámolt a történtekről.

Képünk illusztráció Forrás: Dreamstime

A fiatalkorú édesanyja elárulta, először csak azt vette észre, hogy a gyermeke nem szeret edzésekre járni, valamint a gyermek pedofil állatnak titulálta a férfit. "Először az tűnt fel, hogy a lányom pedofil állatnak titulálta a férfit. Rászóltam, hogy ilyet ne mondjon.

Aztán észrevettem, majd később ő maga is mondta, hogy nem akar többé edzésre menni. Gyomorgörcse volt minden egyes tréning előtt, amikor elindultunk. A lányom csak ezután mondta el, hogy valójában mi történt, és miért beszélt tiszteletlenül edzőjéről. Megdöbbentem, amikor elmesélte, hogy többször fogdosta őt az edző"

- számolt be a Blikknek az anya a történtekről. Természetesen az akkor 12 éves kislányt nem járatta tovább edzésre édesanyja, azt mondja, csak így tudta megelőzni, hogy nagyobb baj történjen. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság közölte a lappal, hogy nyomozást rendeltek el kiskorú veszélyeztetése gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

Parádés módon menekült meg az elrabolt mexikói focista - Leütötte őrét!http://www.life.hu/news/20160531-leutotte-oret-az-elrabolt-mexikoi-focista-alan-pulido.htmlAz elrabolt mexikói focista, Alan Pulido kihasználta, hogy csak egy emberrabló őrizte 24 órával elrablása után, és egy ökölharc árán elvette a bűnöző pisztolyát és mobiltelefonját. Ez derül ki annak a három telefonhívásnak a leiratából, amelyben a focista értesítette a hatóságokat, és elérte, hogy a rendőrség kiszabadítsa. News--A szívéig hatolt a szúrás: meggyilkoltak egy szolnoki nőthttp://www.life.hu/news/20160531-sziven-szurtak-egy-szolnoki-not-aki-belehalt-a-seruleseibe-hetfo-delutan.htmlMellkason szúrtak egy negyven év körüli nőt hétfő délután fél öt körül a szolnoki Széchenyi-lakótelepen, az áldozat belehalt sérüléseibe. A rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt. News--ÉNB Alexa végre ledobja a textilt a sorozatbanhttp://www.life.hu/news/20160530-enb-alexa-egy-szal-semmiben-szerepelt-a-sorozatban.htmlGyönyörködhettünk már a fikciós reality sorozat főszereplőinek idomaiban, mutattak egy kis ezt, vagy azt, de ritkán esett meg, hogy valaki ledobja a törölközőt, és anyaszült meztelenül láthassuk. Eddig! NewsOrigoA sportolók is félnek a Zika-vírustól - Kihagynák az olimpiáthttp://www.life.hu/news/20160530-a-sportolok-is-felnek-a-zika-virustol-kihagynak-az-olimpiat.html150 orvos és kutató nyílt levélben kérte a riói olimpia elhalasztását vagy annak áthelyezését a Zika-láz miatt, de az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint erre semmi szükség. Ennek ellenére a sportolók is félnek. NewsAFPAz izsáki rendőr: "A becsületem fontosabb volt annál, mint hogy falazzak a gyilkosoknak!"http://www.life.hu/news/20160530-az-izsaki-rendor-a-becsuletet-fontosabbnak-tartotta-annal-hogy-falazzon-a-gyilkosoknak.htmlNemrég nyilatkozott az az izsáki rendőr, aki szemtanúja volt annak, hogy két kollégája összevert egy gyanúsítottat. A férfi azóta munkát váltott és Budapestre költözött, mert állítása szerint kiutálták és árulónak bélyegezték. News--Terroristák módszereit utánozta két diák egy budapesti iskolában http://www.life.hu/news/20160530-terroristak-modszereit-utanozta-ket-diak-egy-budapesti-iskolaban.htmlAz Iszlám Állam rendszeresen tesz közzé az interneten olyan videókat, amelyeken fejükre húzott zsákkal láthatók túszok, akiket letérdeltetnek, aztán kivégzik őket. Ezt játszotta el két 13 éves gyerek is egy budapesti iskolában. Az igazgató ugyanezzel a módszerrel büntette meg őket, ezért leváltották. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.