Salma Hayek csak ritkán jut be a szexmennyországba - Szerinte a rendszeres szex ártalmas

színésznő szex Salma Hayek együttlét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznő szerint ártalmas a rendszeres szex, ezért csak néha gyűri a lepedőt férjével, François-Henri Pinault-val. Ráadásul azt is elmondta, hogy miért.

Nem kér a napi rendszerességgel végrehajtott együttlétekből Salma Hayek! A szépséges, mexikói származású színésznő boldogan él férjével, François-Henri Pinault-val, de ez nem jelenti azt, hogy minden egyes nap közel engedi magához, mert úgy érzi,

a rendszeres együttlétek megölik a köztük kialakult kémiát.

Forrás: AFP/STF/Bertrand Langlois

"A szex nem kulcsa a boldog házasságnak, legfeljebb a mellékterméke. De nem mindennap! A túl gyakori szex elveszti a varázsát. Meg kell őrizni a kémiát" - véli a színésznő.

Salma szerint sokkal fontosabb, hogy szerelmével tudjanak együtt nevetni és küzdeni, illetve csak felkorbácsolja a vágyakat, ha ritkábban hancúroznak.

Salma Hayek melleit egy másik nő nyalogatja - Fotó!

A 49 éves díva kicsit túltolta a bulit Cannes-ban. Egy fotón a sztár mellkasát az amerikai színésznő, Chloe Sevigny nyalja éppen. A képet megnézheted itt!
Neves zeneprofesszor kezdett ki tanítványával, Krasznai Tünde zongoraművésszelhttp://www.life.hu/intim/20160603-neves-zeneprofesszor-kezdett-ki-krasznai-tunde-dijnyertes-zongoramuvesszel.htmlKikezdett tanítványával a neves zeneművész, Robert Winter. A közeledését Krasznai Tünde sem utasította vissza, mert attól félt, hogy derékba törhet a zenei karrierje. Intim--Liam Hemsworth megerősítette: hivatalosan is egy párt alkotnak Miley Cirusszalhttp://www.life.hu/intim/20160530-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-hivatalosan-is-egy-part-alkotnak.htmlHol együtt, hol külön, hol jegyben járnak, máskor pedig csak üres pletykának bizonyul az egész. Mi pedig csak kapkodtuk a fejünket, de végre ez már csak múlt idő, mert Liam Hemsworth végre tiszta vizet öntött a pohárba. Intim--Liam Hemsworth megerősítette: hivatalosan is egy párt alkotnak Miley Cirusszalhttp://www.life.hu/intim/20160530-miley-cyrus-es-liam-hemsworth-hivatalosan-is-egy-part-alkotnak.htmlHol együtt, hol külön, hol jegyben járnak, máskor pedig csak üres pletykának bizonyul az egész. Mi pedig csak kapkodtuk a fejünket, de végre ez már csak múlt idő, mert Liam Hemsworth végre tiszta vizet öntött a pohárba. Intim--Egy esküvői fotóval ünnepelte évfordulóját Kim Kardashian és Kanye Westhttp://www.life.hu/intim/20160525-kim-kardashian-es-kanye-west-is-felult-a-nosztalgiabuszra-a-hazassagi-evfordulojuk-alkalmabol.htmlKét évvel ezelőtt május 24-én házasodott össze az egyik leghíresebb celebpáros: Kim és Kanye. A hétvégén ünnepelték második házassági évfordulójukat. Intim--Íme, 3 lenyűgöző tény a vagináról, amit nem gondoltál volnahttp://www.life.hu/intim/20160523-ime-3-lenyugozo-teny-a-vaginarol-amit-nem-gondoltal-volna.htmlSokan azért képtelenek az orgazmusra, mert nem ismerik kellőképpen a saját testüket. Most azonban összegyűjtöttünk néhány tényt, amelyet neked is érdemes tudnod a nemi szervedről. IntimThinkstockElképesztő fotók! Ennyire közelről még sohasem láthattuk a születés pillanatáthttp://www.life.hu/intim/20160518-ennyire-kozelrol-meg-nem-lathattuk-a-szuletes-pillanatat.htmlEgy fotósnak, Karyn Loftesnessnek hála nagyon közelről csodálhattuk meg a születés pillanatát. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.