Újra szerelmes Steiner Kristóf: "Túlságosan boldoggá tesszük egymást"

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf -
válás szerelem Steiner Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu is megírta, Steiner Kristóf és párja, Matan szakítottak. A pár 9 évig volt együtt, Kristóf arról beszélt, hogy egyre nehezebben egyeztették össze az értékrendjüket, így jobbnak látták, ha külön folytatják. Az egykori műsorvezető és orvos férje Izraelben kötött melegházassága sokak előtt példaként állt, így sokan meg is lepődtek azon, hogy vége. Kristóf azonban most újra szerelmes.

„Egy szakítás után természetes az önmarcangolás, az önsajnálat, a drámai gondolatok a végről és az élet értelmetlenségéről. Spirituális úton járó emberként egyetlen dolog foglalkoztatott a legnehezebb időszakokban: ha időnként zokogok is, ha néha a szobából sem vagyok képes ki­mozdulni, akkor sem fordítok hátat a boldogságnak” - mesélte Kristóf. „Számomra is felfoghatatlan fordulat történt. Úgy fogalmaztam meg, hogy ember tervez, Isten nevet. A sors egy angyalt küldött nekem. Ő pedig napról napra közelebb került a szívemhez, és türelmével, kedvességével, elfogadásával, őszinteségével visszaadta a hitemet mindabban, amivel kapcsolatban pesszimistává váltam. Nimrod Dagan izraeli színésszel kö­zös projekten kezdtünk dolgozni” - árulta el a Borsnak Kristóf, akinek munkakapcsolatából szerelem bontakozott ki.

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf

„Továbbra is csak a legjobbakat kívánom a volt férjemnek, ugyanakkor nem hiszem, hogy elnézést kellene kérnem bárkitől, amiért újra szerelmet érzek. Túlságosan boldoggá tesszük egymást ahhoz, hogy racionális elveket vagy elvárásokat követve mindezt eltoljuk magunktól. Nem tudom másként megfogalmazni, mint hogy egyformán rezgünk Nimroddal. Nem hiszek abban, hogy az embernek társadalmi elvárásokat kellene követnie, »hivatalos« gyászidőszakot tartania, vagy foglalkoznia kellene a környezete ítélkezésével, véleményével. Csak abban hiszek, hogy nyitott szívvel kell szeretnünk - vélekedik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.