Összeköltözött a Farm szerelmespárja

Forrás: RTL Klub -
farm szerelmespár összeköltözés Brigi Gergő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gergő a húsz milliót elvesztette, de a Farm című műsorban talált szerelme kitart mellette.

Gergő azt mondja, ma már tudja, azzal hogy az utolsó éjszakán engedett a kísértésnek, helyrehozhatatlan hibát vétett. Szerelme a háromgyerekes Brigi azonban nagyvonalúan túllépett a történteken, és befogadta házába a férfit és kutyáját.

Gergőnek nincs saját lakása, korábban albérletben lakott. Még a játék alatt megbeszélték, hogy a finálé után a fiú odaköltözik Brigi kertes házába. A boldogságuk most mégsem felhőtlen. A húszmilliós nyeremény nem jött össze, és egyedül csak a lánynak van állandó bevétele.

Forrás: RTL Klub

„A Cintiás történet teljes mértékben hazavágta a népszerűségem és ez befolyásolta a nézők döntését, elpártoltak tőlem, mindemellett Brigit is megbántottam" – mondta Gergő.

Micsoda? Céline Dion újra pasizik? http://www.life.hu/intim/20160607-celine-dion-ujra-ismerkedik-ferfiakkal-ferje-halalat-nehezen-viseli-a-sztar.htmlA 47 éves énekesnő a hírek szerint újra megtalálta a boldogságot, méghozzá egy nála sokkal fiatalabb férfi személyében. Intim--A pasijának nevezte Harry herceget, óriási botrány lett belőlehttp://www.life.hu/intim/20160607-olivia-tallent-az-uj-pasijanak-nevezte-harry-herceget-es-oriasi-botrany-lett-belole.htmlOlivia Tallent csak viccelődni akart a Harry herceggel készült közös képe alatt, a trollok azonban beindultak. IntimOrigoHevesi Tamás: „Kriszta volt életem legjobb döntése”http://www.life.hu/intim/20160607-hevesi-tamas-szerint-felesege-hevesi-kriszta-volt-elete-legjobb-dontese.htmlAz énekes bejutott A Nagy Duett döntőjébe párjával, Kulcsár Edinával. Nem nyerték meg a versenyt, Tamás mégis hihetetlenül boldog volt a fináléban, ugyanis felesége az első sorból szurkolt neki. IntimOrigoMonokini Elizabeth Hurley-módra: félmeztelen képet osztott meg magáról a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20160606-elizabeth-hurley-szineszno-felmeztelenul-napozott-herefordshire-ben.htmlElizabeth Hurley nyári barnasága már készülőfélben van: a színésznő Instagram-oldalán jelentkezett be rajongóinak monokinizés közben. IntimOrigoGondoltad volna? Ezért szeretjük az orális szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20160606-kiderult-miert-szeretjuk-az-oralis-szexet-egy-kutatas-szerint.htmlEgy nemrég készült kutatás lerántja a leplet arról, hogy az élvezeti értékén túlmutatóan mi mindenért szeretik kielégíteni szájukkal a partnerüket. IntimOrigoTényleg eszméletlen hosszú lábai vannak Tücsinek: szexi fotó! http://www.life.hu/intim/20160606-tucsi-lattan-felforrosodott-a-hangulat-a-modell-kepei-lattan-leesik-az-allad-foto.htmlA csinos sportműsorvezető ezúttal sem hagyott sokat a képzeletre. Nem véletlen, hogy a fiatal lányt imádják a férfiak az Instagramon. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.