Három hónap után újra szingli Gesztesi Károly

fiatal Gesztesi Károly kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész néhány hónappal ezelőtt vallott boldogságáról, amit 24 évvel fiatalabb párja mellett talált meg. A románc sajnos máris véget ért.

Örömmel tudatta mindenkivel Gesztesi Károly, hogy sikerült megtalálnia az igazit, méghozzá egy fiatalabb nő személyében. Izraeli útja során ismerkedett meg a nővel, akivel utazásuk után már egy párként tértek haza. Sajnos nem tartott sokáig a románc, a színész újra szingli.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Az a kapcsolat már nincsen, szép volt, jó volt, elmúlt" - ismerte be a színész, de hozzátette, nem szakításként tekint erre a változásra. "Jobban szeretem úgy megfogalmazni, hogy újra szingli vagyok... Mindig addig tart egy kapcsolatom, amíg mindketten őszintén benne tudunk lenni. Senkire nem erőltetek semmit, van, aki két napig az életem része, más hosszabb ideig. Egy azonban biztos: sosem hagyok elvarratlan szálakat. Fáj, ha kimondjuk, hogy vége, de még rosszabb lenne, ha hazugságban élnénk" - idézett a Blikk egy a színésszel készült interjút.

Kulcsár Edina: „Szerelmes vagyok"http://www.life.hu/intim/20160608-kulcsar-edinat-a-tv2-nagy-duett-szereplojet-szepsegkiralynot-a-szerelem-szepitette-meg.htmlKiderült, hogy a szépségkirálynő mitől sugárzik, és mitől érzi magát remekül a bőrében. Intim--Kivette a munkából szerelmét VV Aureliohttp://www.life.hu/intim/20160608-vv-aurelio-valosagshow-sztar-kivette-a-munkabol-uj-szerelmet-dominikat.htmlA valóságshow-sztár saját bevallása szerint sosem volt még boldogabb, mint új kedvese, Dominika mellett, akinek kész bármit megadni - még a munkahelyéről is kivette a lányt, akit amíg nem talál másik helyet, ő fog eltartani. Intim--A metrókocsiban esett egymásnak egy fiatal párhttp://www.life.hu/intim/20160608-egy-fiatal-par-a-metrokocsiban-szexelt-a-szentpetervari-metron.htmlNem is derült volna ki semmi, ha egy szemfüles utas fel nem figyel rájuk, és le nem filmezi őket. Intim--Jó nézni őket! A várandós Liptai Claudia és a kedvese a legszebb páros: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160607-liptai-claudia-a-tv2-varandos-musorvezetoje-parjaval-pozolt.htmlAhol arról korábban a Life.hu beszámolt, Claudia a hétvégén nem műsorvezetőként, hanem cukrászként állhatott az Év fagylaltja-verseny színpadán, ahol trükkös ruhája ellenére is látszott kismamapocakja. Intim--Hűha! Ilyen közelről még sosem láthattad Lena Dunham-ethttp://www.life.hu/intim/20160607-lena-dunham-mellbimboi-csak-egy-karnyujtasnyira-vannak.htmlA fiatal színésznő nem igazán szégyenlős, erre pedig a legutóbbi Instagram-fotója sem cáfolt rá. Sőt! Az újabb kép egy kissé bevállalósabb az előzőeknél. Intim--Gryllus Dorka szexjelenete felforrósítja a hangulatot - Videó! http://www.life.hu/intim/20160607-gryllus-dorka-szexjelenet-vikend-mozibemutato-a-film-egyik-forro-jelenete-video.htmlA színésznő és partnere, Lengyel Tamás egy hangulatosan bevilágított pajtában esnek egymásnak a Víkend című filmben. Bár a bemutató már megvolt, a jelenet csak most került fel az internetre. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.