munkahely párkapcsolat szerelem VV Aurelio valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár saját bevallása szerint sosem volt még boldogabb, mint új kedvese, Dominika mellett, akinek kész bármit megadni - még a munkahelyéről is kivette a lányt, akit amíg nem talál másik helyet, ő fog eltartani.

VV Aurelio és Dominika 9 hónappal ezelőtt jöttek össze, a pár között pedig azóta dúl a szerelem. A helikopterezős tudományáról elhíresült egykori villalakó állítása szerint sosem volt még ennyire boldog, mint új barátnője oldalán.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

Nem vagyok nagyon hű­séges típus, de Dominika még ezt is ki tudja hozni belőlem. Életem eddigi 25 éve alatt volt vagy háromszáz barátnőm, igaz, némelyik csak pár percre, de sose volt olyan normális csajom, akinek az a fontos, hogy legyen munkahelye

Szegénykém, egy dohányboltban dolgozott napi tizenkét órát. A főnöke viszont nem volt hajlandó legalább egy tízest emelni a fizetésén, így Domi havi 40 ezernél többet nem tudott magára költeni.

A metrókocsiban esett egymásnak egy fiatal párhttp://www.life.hu/intim/20160608-egy-fiatal-par-a-metrokocsiban-szexelt-a-szentpetervari-metron.htmlNem is derült volna ki semmi, ha egy szemfüles utas fel nem figyel rájuk, és le nem filmezi őket. Intim--Amy Schumer mindenkinek megmutatta a punciját - Fotó!http://www.life.hu/intim/20160603-amy-schumer-szineszno-komikus-bugyi-nelkul-felmeztelenul-kampanyol-a-fegyverbiztonsagert.htmlA színésznő-komikus arra kérte követőit, viseljenek narancssárgát a Nemzeti Fegyverbiztonsági Napon - mindezt pedig bugyi nélkül tette. IntimOrigoKi ez a titokzatos barna lány Johnny Depp oldalán?http://www.life.hu/intim/20160601-johnny-depp-szinesz-egy-titokzatos-barna-lannyal-bulizott-reggelig-egy-sved-hotelben.htmlA világsztár a jelek szerint nem zuhant nagyon magába a válása miatt: Johnny Deppet egy svéd hotelben kapták lencsevégre egy nagyon szemrevaló hölgy társaságában. Intim--Válságban van Katalin hercegné és Vilmos herceg házassága?http://www.life.hu/intim/20160601-katalin-hercegne-es-vilmos-herceg-hazassaga-valsagban-van.htmlA hercegi pár a hírek szerint párterápiára jár, hogy rendbe hozzák kapcsolatukat. Intim--Így változik a nők alteste az évek soránhttp://www.life.hu/intim/20160605-a-vagina-valtozasa-az-evek-soran-a-huszas-harmincas-es-negyvenes-eletevekben.htmlAhogyan a kor előrehaladtával mindenki külseje változik, úgy a hölgyek alteste is, ám kellő odafigyeléssel és tájékozottsággal gond nélkül egészségesen és aktívan tarthatják legintimebb testrészüket is. Íme négy dolog, amivel minden nőnek számolnia kell az évek során. Intim--"A legnehezebb volt" - Először beszélt felesége elvesztéséről Tom Joneshttp://www.life.hu/intim/20160606-tom-jones-enekes-eloszor-beszelt-felesege-melinda-halalarol.htmlA rajongók elsírták magukat, és kis híján a walesi énekes is könnyekre fakadt, amikor szóba került elhunyt felesége, Melinda legújabb önéletrajzi kötetének bemutatóján. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.