gyermekvállalás házasság műsorvezető párkapcsolat válás szerelem gyerekvállalás Steiner Kristóf író
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA tévé egykori műsorvezetőjének nemrég ért véget közel tíz évig tartó házassága. Steiner Kristóf nemrég őszintén beszélt arról, hogy ennek ellenére sem adta fel álmát, hogy gyereket vállaljon.

Mint korábban a Life.hu megírta, Steiner Kristóf és férje néhány hónappal ezelőtt döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Az egykori műsorvezető egy nemrég adott interjújában beszélt arról, hogy ennek ellenére továbbra is hisz a házasságban és továbbra is szeretne gyereket.

Forrás: Facebook/Steiner Kristóf
Nősül Nagy Feró kisebbik fiahttp://www.life.hu/intim/20160609-nagy-fero-rocker-kisebbik-fia-hunor-nosul.htmlA rocker nagyobbik fia hamarosan édesapa lesz, kisebbik fia, Hunor pedig jövő áprilisban vezeti oltár elé szerelmét, Dorinát. IntimFotó: Szabó Gábor - OrigoGondoltad volna? Ezért szeretjük az orális szexet (18+)http://www.life.hu/intim/20160606-kiderult-miert-szeretjuk-az-oralis-szexet-egy-kutatas-szerint.htmlEgy nemrég készült kutatás lerántja a leplet arról, hogy az élvezeti értékén túlmutatóan mi mindenért szeretik kielégíteni szájukkal a partnerüket. IntimOrigoA pasijának nevezte Harry herceget, óriási botrány lett belőlehttp://www.life.hu/intim/20160607-olivia-tallent-az-uj-pasijanak-nevezte-harry-herceget-es-oriasi-botrany-lett-belole.htmlOlivia Tallent csak viccelődni akart a Harry herceggel készült közös képe alatt, a trollok azonban beindultak. IntimOrigo"A legnehezebb volt" - Először beszélt felesége elvesztéséről Tom Joneshttp://www.life.hu/intim/20160606-tom-jones-enekes-eloszor-beszelt-felesege-melinda-halalarol.htmlA rajongók elsírták magukat, és kis híján a walesi énekes is könnyekre fakadt, amikor szóba került elhunyt felesége, Melinda legújabb önéletrajzi kötetének bemutatóján. Intim--Monokini Elizabeth Hurley-módra: félmeztelen képet osztott meg magáról a színésznőhttp://www.life.hu/intim/20160606-elizabeth-hurley-szineszno-felmeztelenul-napozott-herefordshire-ben.htmlElizabeth Hurley nyári barnasága már készülőfélben van: a színésznő Instagram-oldalán jelentkezett be rajongóinak monokinizés közben. IntimOrigo"A legnehezebb volt" - Először beszélt felesége elvesztéséről Tom Joneshttp://www.life.hu/intim/20160606-tom-jones-enekes-eloszor-beszelt-felesege-melinda-halalarol.htmlA rajongók elsírták magukat, és kis híján a walesi énekes is könnyekre fakadt, amikor szóba került elhunyt felesége, Melinda legújabb önéletrajzi kötetének bemutatóján. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.