Brad Pitt és Jennifer Aniston titokban randizgatnak?

Forrás: AFP/Francois Guillot -
Brad Pitt párkapcsolat színész Randevú Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindkét színész házassága jelenleg romokban hever, így nem lenne furcsa, ha újra egymásra találnának. A hírek szerint erre minden esély meg is van. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, Angie és Brad kapcsolata nagyon megromlott az utóbbi időben, sőt a válás is szóba került. Állítólag Jennifer Aniston sem élvezi a házassággal járó napokat, ugyanis férje nagyon kevés időt tölt vele az utóbbi időben. Lehet, hogy pont ezek a dolgok hozzák újra össze a régi szerelmeseket?

Jennifer Aniston és Brad Pitt egy régebbi felvételen Forrás: AFP/Francois Guillot

"Brad és a felesége már nem is szólnak egymáshoz, így hamarosan el is fognak válni. Jennifer és Justin kapcsolata is megromlott, ők is egyre többet veszekszenek mostanában. A két színész magányos, így egymás társaságát keresi" – nyilatkozta az In Touch magazinnak egy bennfentes, aki szerint a sztárok egyre többet találkozgatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.