A férfiak negyede színleli az orgazmust: Íme az okok (18+)

Forrás: Dreamstime -
színlelés felnőtt orgazmus férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők többsége képes arra, hogy a megfelelő időben a megfelelő nyögésekkel álcázza, hogy nem élvezett el, de a férfiak esetében egyértelműbb jele van az orgazmusnak. Ennek ellenére mégis számos férfi létezik, akik gyakran játsszák el a kéjérzés legmagasabb fokát.

Egy friss kanadai kutatás szerint a férfiak negyede színlelt már orgazmust jelenlegi kapcsolatában. Az okok általában hasonlóak, mint a nők esetében. A Mechanical Turk online platformon 230 fiatal férfi – 18 és 29 év közöttiek – számolt be tapasztalatairól, s bizony 25 százalékuk színlelt már az ágyban.

Forrás: Dreamstime

„A férfiak is színlelik az orgazmust, méghozzá ugyanúgy szexuális és kapcsolati okok miatt, mint a nők. A tapasztalat ilyenkor nem a legjobb, gyakran nem sikerült a megfelelő partnert választani, és ezért nem elég erős a vágy, illetve az ahhoz kapcsolódó elégedettség sem" – olvasható a tanulmányban.

Gyakori azonban az is, hogy a férfi szereti a partnerét, és szeretné összehangolni vele orgazmusát, ezért aztán eljátssza, hogy hamarabb vagy később megy el. Van persze, hogy egyszerű fiziológiai okok állnak a háttérben: a túlzott alkoholfogyasztás miatt nehézkessé válik az elélvezés, ezért a férfi inkább színlel. A Psypost.org szerint a férfiak az aktusok legalább 30 százalékában színlelnek.

A szakemberek szerint fontos, hogy a párok nyíltan beszéljenek arról, hogy élvezik-e a szexet, és merjék kommunikálni vágyaikat.

A fétisek és titkos vágyak mennyországa: a pornófesztivál, ahol minden valóra válhathttp://www.life.hu/intim/20160610-pornofesztival-a-fetisek-es-titkos-vagyak-mennyorszaga-a-hely-ahol-minden-vagy-valora-valhat.htmlNincs olyan vágyálom, amit ezen a szexpartin titokban kellene tartani. Dominaszerelésben, vagy akár egy nyakörvben is megjelenhet az, aki felfokozott izgalomra vágyik. IntimOrigoNem semmi! Palvin Barbarát óriási megtiszteltetés értehttp://www.life.hu/intim/20160611-palvin-barbarat-az-ev-ujoncanak-valasztottak-a-furdoruhas-sports-illustratedben.htmlA Sports Illustrated olvasói 2011 óta voksolhatnak arról, ki legyen Az Év Újonca. Ezzel a címmel eddig olyan modellek dicsekedhetnek, mint a kebelcsoda, Kate Upton, Chrissy Teigen, vagy épp Adam Levine egykori exe, Nina Agdal. Most pedig Barbit választották.IntimOrigoNyári Dia sosem volt még ilyen szexi: csodás fotót posztolt!http://www.life.hu/intim/20160611-nyari-dia-a-baratok-kozt-szinesznoje-csodas-fotot-tett-kozze.htmlNem győzünk ódákat zengeni a bájos sztár tónusos testéről és irigylésre méltó alakjáról. Intim--Okunk van feltételezni, hogy ezen képen a Bódi Sylvi teljesen meztelen: Fotó!http://www.life.hu/intim/20160611-bodi-sylvi-modell-felul-meztelen-kepet-toltott-fel-nyilvanos-instagram-oldalara.htmlMeglepő fényképet tett közzé nyilvános Instagram-oldalán Bódi Sylvie. Nem lehetünk ugyanis biztosak abban, hogy a modell visel valamit a testén...IntimOrigoBrad Pitt és Jennifer Aniston titokban randizgatnak? http://www.life.hu/intim/20160610-brad-pitt-es-jennifer-aniston-randevuznak-mit-szolnak-ehhez-a-parjaik.htmlMindkét színész házassága jelenleg romokban hever, így nem lenne furcsa, ha újra egymásra találnának. A hírek szerint erre minden esély meg is van. Intim--Túl nagy a péniszed? - Akkor ezt ne hagyd ki!http://www.life.hu/intim/20160610-tul-nagy-penisze-miatt-valna-ferjetol-egy-asszony.htmlMég hogy mindenki a nagy péniszt szereti... Egy afrikában élő nő konkrétan kiakadt férje hatalmas hímtagjától - olyannyira, hogy még a válókeresetet is beadta. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.