Diana hercegnő nyomában: csodálatos fotón Katalin, György és a kis Sarolta - Megható fotó!

Forrás: Wikipédia -
brit királyi család Katalin hercegné Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a királynő születésnapját tegnap óriási bulival ünnepelték az angolok, a királyi család pedig Saroltával és György herceggel együtt a Buckingham-palota erkélyéről nézte a légi bemutatót. Erről itt nézegethetsz képeket.

Egy, a brit királyi család mindennapjaival foglalkozó Facebook-oldal pedig talált egy olyan pillanatot, ahol Katalin épp úgy fest, mint korábban Diana:

Igazán megható pillanat!

55 éves nő keres férfiakat, akik döngetik, miközben a férje a foci-Eb-t nézihttp://www.life.hu/intim/20160612-stacey-olyan-ferfit-keres-aki-dongeti-mikozben-ferje-seymour-a-foci-eb-t-nezi.htmlA foci EB-től függetlenül is kényeztetésre vágyik az 55 éves Stacey, amíg futballőrült férje, Seymour a kontinensviadal meccseit nézi. Intim--Nézd meg, milyen szexi masszázst kap a pucér társkereső kiterített macsója: Videó! (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-adam-keresi-evat-pucer-tarskereso-utolso-adasaban-is-durva-dolgok-lesznek.htmlMár csak egy Ádám keresi Éváját, hangzik a pucér társkereső műsor utolsó adásának előzetesében. De vajon ki lesz a dögös macsó párja?IntimFehérjék és gének: így befolyásolja az ondó a női viselkedést (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-az-ondo-szabalyozza-a-nok-viselkedeset-segithet-a-depresszio-elleni-kuzdelemben.htmlElőször azt hallhattuk, hogy az ondó talán segíthet a depresszió elleni küzdelemben, most pedig arról számoltak be a kutatók, hogy a férfiondó más módokon is befolyásolhatja a nők génjeit és viselkedését. IntimOrigoMennyi az az idő, amit a pénisz a vaginában tölt? Eddig tart a szex átlagosan (18+)http://www.life.hu/intim/20160611-mennyi-az-az-ido-amit-a-penisz-a-vaginaban-tolt-eddig-tart-a-szex-atlagosan.htmlMennyi ideig tart a szex átlagosan? Mármint maga az idő, amit a pénisz a vaginában tölt. Erre a kérdésre a Queenslandi Egyetem pszichológusa, Dr. Brendan Zietsch kereste a választ. IntimThinkstockA fétisek és titkos vágyak mennyországa: a pornófesztivál, ahol minden valóra válhathttp://www.life.hu/intim/20160610-pornofesztival-a-fetisek-es-titkos-vagyak-mennyorszaga-a-hely-ahol-minden-vagy-valora-valhat.htmlNincs olyan vágyálom, amit ezen a szexpartin titokban kellene tartani. Dominaszerelésben, vagy akár egy nyakörvben is megjelenhet az, aki felfokozott izgalomra vágyik. IntimOrigoNem semmi! Palvin Barbarát óriási megtiszteltetés értehttp://www.life.hu/intim/20160611-palvin-barbarat-az-ev-ujoncanak-valasztottak-a-furdoruhas-sports-illustratedben.htmlA Sports Illustrated olvasói 2011 óta voksolhatnak arról, ki legyen Az Év Újonca. Ezzel a címmel eddig olyan modellek dicsekedhetnek, mint a kebelcsoda, Kate Upton, Chrissy Teigen, vagy épp Adam Levine egykori exe, Nina Agdal. Most pedig Barbit választották.IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.