Ismét együtt van a teniszcsillag szerelmével Nicole Scherzinger

tenisz énekesnő Nicole Scherzinger kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legutóbbi hírek szerint a Pussycat Dolls egykori énekesnője 5 hónap után úgy döntött, pontot tesz Grigor Dimitrovval való kapcsolatának végére, nemrég mégis összeölelkezve látták őket. 

Mint arról beszámoltunk, véget ért a szerelem Nicole Scherzinger és Grigor Dimitrov között. A pár, akik idén januárban vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt, állítólag azért döntött a különválás mellett, mert teljesen más életszakaszban járnak. Úgy tudni, a 37 éves énekesnő volt az,

aki pontot tett a kapcsolat végére.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

Ennek ellenére a páros múlt szerdán mégis együtt andalgott a londoni Palladium színházban, pedig az énekesnő egyik ismerőse nemrég úgy nyilatkozott, hogy "Nicole nagyon kedveli, de szeretne végre megállapodni - amire viszont Grigor még nem áll készen." Nos, a forrás helyett beszéljen inkább a múlt szerdán készült kép:

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Nicole Scherzinger egyébként tavaly novemberben jött össze a nála 13 évvel fiatalabb bolgár teniszezővel. Az énekesnő és korábbi pasija, a Forma-1-es Lewis Hamilton néhány hónappal előtte döntöttek úgy, hogy befejezik 7 éves kapcsolatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.