Kerényi Miklós Máté Dancs Annamari esküvő Budapesti Operettszínház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy lakodalmat akar csapni az Operettszínház két tehetsége, Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté. A fiatalok azt is szeretnék, ha az összes kollégájuk velük mulatna.

Megtalálta a szerelmet Kerényi Miklós Máté, és nem is ereszti. Kulcskarikával jegyezte el Dancs Annamarit, és azóta már az esküvőre készülnek. Felmerültek pletykák, miszerint a két szerelmes azt szeretné, ha minden kollégájuk velük ünnepelne, ezért nem lesz esti előadás azon a napon az Operettben.

Fotó: Gordon Eszter (Facebook/Kerényi Miklós Máté), Szabó Balázs/Life.hu

Mivel a fiatalokat már nem lehet zavarni a nagy nap előtt, ezért Máté édesapja, Kerényi Miklós tisztázta a kérdést. “Ez így nem igaz! Nem is terveztünk előadást, talán ezért tették erre az időpontra” - mondta Kero a Borsnak. “A Pesti Broadway Stúdió vizsgaelőadását tartjuk vasárnap az Operettben, aminek szombat este lesz a főpróbája. Szerencsés egyeztetés, hogy éppen erre a szombatra tették. Az Operett művészeinek, köztük a feleségemnek, Frankó Tündének aznap a Zeneakadémián lesz előadásuk, de még így is szép számmal lesznek a lagziban” - tette még hozzá az örömapa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.