3+1 póz egyéjszakás szexhez - Ha csak a vaginádban akarsz érezni, és nem a szívedben (18+)

Forrás: Dreamstime -
egyéjszakás szex egyéjszakás kaland szex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem szexeltél már jó ideje, a libidód az egekben (érthető módon), és az egyik társkeresőn megismerkedtél egy helyes pasival. Azóta semmi másra nem vágysz, mint egy kiadós hancúrra, és az sem érdekel, ha az illető másnapra eltűnik a képből, de szeretnéd kihozni a maximumot a történetből. Mutatunk négy pozitúrát, ami garantálja, hogy ez bizony szenvedélyes éjszaka lesz!

Kettős mérce

Ha egy férfi bonyolódik egyéjszakás kalandba, ünnepli a hódítását, a barátai elismerően vállon veregetik, viszont ha egy nő teszi ugyanezt, azt egyből könnyűvérűnek titulálják. És ez még finom megfogalmazás. Általánosan elterjedt hiedelem, hogy az alkalmi összebújás mindig a férfinak kedvez, az ő vágyai vannak maximálisan kielégítve, és az a nő, aki ebbe belemászik, csak vesztesen jöhet ki belőle. Csalódottan, szégyenkezve, összetörve.

Forrás: Dreamstime

A sztereotípiák szerint az erősebbik nem tagjai bármiféle érzelem nélkül is képesek ágyba bújni valakivel, ám ez nem tükrözi a teljes valóságot. A nőknek is vannak szexuális vágyaik, amelyeknek teret szeretnének adni, és

olykor hajlandók lemondani a pusziról, a bújásról meg a többi romantikus dologról egy jó szexért cserébe.

Ami fontos: kommunikáció + védekezés

A reggelre véget érő etyepetye nem olyan drámai, mint azt sokan gondolják. Sőt, egyes tanulmányok határozottan állítják, az alkalmi szex az önbecsülés és az élettel való elégedettség szempontjából hasznos lehet, amennyiben a nő vágyik rá, és pozitívan áll hozzá a kérdéshez.

Azonban ez korántsem jelenti azt, hogy a spontán kufircnak ne lennének íratlan szabályai. Itt most nem valamiféle illemkódexre kell gondolni, hanem arra, hogy ha világosan kommunikáltok egymással, és ügyeltek a védekezésre, egyikőtök életét sem fogja tönkretenni a rövidke liezon.

Forrás: Dreamstime

Egyéjszakás szexszabályok pasiszemmel

Hozzám vagy hozzád? Van nálad gumi? Itt aludjak, vagy lelépjek? Akkor majd keressük egymást? Az egyéjszakás kalandoknak is megvannak a maguk klasszikus kérdései, amik szinte minden ilyen esetben előkerülnek. Megkérdeztünk néhány férfiút, ők hogyan válaszolnak rájuk. Ne strapáld le magad többszöri önkielégítéssel című cikkünket itt érheted el.

Motozós akció

Filmekből ismert jelenet, amikor a férfi megragadja a nő vállát, és durván nekilöki a falnak. Vadító, bevállalós, és mindkettőtök számára lehetővé teszi az irányítást ez a szexpóz, mivel a testhelyzeted – a kezeidet a falnak támasztod, enyhén előrehajolsz, és lábujjhegyen állva behajlítod az egyik lábadat – hasonlít egy rendőri motozáshoz.

Minden férfi imádja, ha a partnerét hátulról közelítheti meg,

mert ilyenkor tud a legintenzívebben mozogni, ez pedig kifejezetten élvezetes tud lenni a legtöbb nő számára. A pozitúra a szűk helyen történő szeretkezést is lehetővé teszi, például a zuhanyzóban vagy az előszobában, és akkor is tökéletes gyönyörrel jár, ha eszméletlenül vágytok egy jó szexre, de nincs rá túl sok időtök.

Forrás: Dreamstime

Ádám, teniszedző (28):

"Amikor lefekszem valakivel, még akkor is, ha csak egyetlen éjszakáról van szó, fontos, hogy jó benyomást tegyek rá. Kezdésnek a misszionárius is megteszi, aztán jöhet a kutyapóz (felizgat a látvány, ahogyan az illető négykézláb térdel előttem), de a legjobban azt imádom, amikor a nő hasra fekszik, én a popsijára ülök, és így szexelünk. Nem tudom, ennek a póznak mi a neve."

Lovaglás a kanapén

A röpke kalandok a kölcsönös élvezetekről szólnak, csábítóak, titokzatosak, de mindketten tudjátok: nincs folytatás. A kanapé tökéletes hely, hogy rövid idő alatt egymásra hangolódjatok egy üveg bor kíséretében. Mielőtt a lényegre tértek, finom csókokkal és simogatással fűtsétek fel a hangulatot, majd szép lassan ülj a pasi ölébe úgy, hogy a comboddal közrefogod a derekát.

Ennek a póznak nagy előnye, hogy kedved szerint tudod irányítani a behatolás ritmusát és mélységét. A másik fél számára extra izgalom, hogy a keze szabadon maradhat, így szex közben a hátsóddal és a melleiddel is kedvére játszadozhat.

Mozgasd a csípődet előre-hátra, euforikus pillanatokat élhetsz át!

Forrás: Dreamstime

Hátulról, fekve

Ha semmi másra nem vágysz, csak egy gyors kielégülésre, érdemes olyan pozíciót választanod, ami garantáltan eljuttat az orgazmushoz. A nagy klasszikusok között szereplő kutyapózzal nem foghattok mellé, de létezik egy fekvő változata is, ami mélyebb behatolás tesz lehetővé, és a G-pontot is intenzíven stimulálja.

Feküdj a hasadra, tegyél egy-két kispárnát a csípőd alá, tárd szét a lábaidat, a férfi pedig hátulról csusszanjon beléd úgy, hogy kezeivel megtámasztja magát. Ez a szexpóz domináns helyzetbe hozza a férfit, mivel ő határozza meg a szeretkezés ritmusát, ami extra izgalmat nyújthat mindkettőtöknek. És mivel nem az ágyban vagytok, nyugodtan szkippelhetitek az aktus utáni összebújást.

Forrás: Dreamstime

Zsuzsa, ingatlanszakértő (42):

"Még soha nem volt egyéjszakás kalandom, de a mostani párommal már a harmadik randi után az ágyban kötöttünk ki. Nekem a kanálpóz az egyik kedvencem, legfőképp azért, mert szorosan egymáshoz tudunk simulni, és miközben a párom hátulról belém hatol, érzem minden rezdülését."

A zár és a kulcs

A gyengébbik nem tagjai épp annyira nyitottak a futó kalandokra, mint a férfiak, mégis akad közöttük egy lényeges különbség.

A nők alapvetően nehezebben és lassabban jutnak el a csúcsra,

és ez az, amiben a következő pozitúra segíthet. Feküdj hanyatt, a partnered pedig térdeljen föléd úgy, ahogyan a klasszikus misszionárius póznál csinálnátok. A comboddal szorosan öleld át a derekát, és emeld meg kicsit a csípődet, amivel teljes mértékben befolyásolhatod a lökések mélységét. Ebben a szemtől szembeni testhelyzetben a szenvedély kerül fókuszba, és hogy mennyire lesznek intenzívek a mozdulatok, csak a fantáziátokon múlik.

Forrás: Dreamstime

Robi, séf (36):

"Én inkább kérdezek, mert a nőket nem lehet kiismerni, néhány óra alatt amúgy is lehetetlen lenne. Nála jobban úgysem tudja senki, hogy mi izgatja fel igazán, és minek erőltessem a nyalást, ha utálja? Szerintem tök béna, amikor valaki színészkedik az ágyban csak azért, mert nem mer beszélni a vágyairól. Kommunikáció = jó szex... ilyen egyszerű a képlet."

Győri Szilvia szexuálpszichológus és tanácsadó szakpszichológus szerint ahhoz, hogy egy alkalmi kaland élvezhető legyen, elsősorban önmagunkat kell ismerni. Több szempontból is. "Egyrészt legyünk tisztában aktuális lelkiállapotunkkal és értékrendünkkel az egyéjszakás szex kapcsán. Ha esetleg nem vagyunk ezek a típusok, ne erőltessük magunkra, ám ha mégis kedvet kapunk hozzá, ne soroljuk magunkat a könnyűvérű nő kategóriába.

Fontos figyelni az aktuális vágyainkra, ne csak azért bonyolódjunk ilyen jellegű kalandba, mert egy buliban többet ittunk a kelleténél. Ezeket a döntéseket később könnyen megbánhatjuk, és akár évekig is cipelhetjük lelkiismeretünk terhét.

Forrás: Dreamstime

A saját testünk ismerete szintén lényeges: milyen póz, milyen minőségű érintés tesz minket boldoggá,

mi az, amire nyitottak vagyunk, vannak-e szexuális tabuink, elfojtásaink stb. Ha már a hálószobába vezető úton érezzük, hogy rossz döntést hoztunk, bármikor leállíthatjuk a folytatást. Ez ugyanúgy igaz a szexre is. Bátran mondjuk nemet, ha kellemetlenül érezzük magunkat, például a partner nem szeretne óvszert használni, vagy túl dominánssá válik az aktus során" – véli Győri Szilvia.

"Általában idő kell, míg két ember összecsiszolódik az ágyban, de egy egyéjszakás kaland is sikerülhet várakozáson felül, ha figyelünk egymás igényeire, tiszteljük a másikat, tudunk kommunikálni az ágyban is, és egyenrangú partnerként tekintünk a másikra" – mondta a Life.hu szakértője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.