Figyelem, lányok! Meztelenre vetkőzött az NBA-szupersztár, Dwyane Wade

kosár sportoló NBA-bajnok Dwayne Wade
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dwyane Wade dögös teste tömény tesztoszteronbombaként robbant az arcunkba. Az NBA szupersztárja ráadásul még a ruháit is ledobta.

Az NBA bajnoka, Dwayne Wade az ESPN magazin kedvéért szabadult meg a ruháitól, és mi tagadás, ezzel feldobta a napunkat.

Forrás: Carlos Sorrao / ESPN The Magazine

A sztár egyébként azt is elárulta, hogy a legnagyobb kikapcsolódást egy "kiadós" pedikűrözés jelenti számára. "Amikor Miamiban járok, mindig benézek egy pedikűrre a Soho-ba, ahol a körmeimet is kifényesítik. Sokszor gondolkoztam azon, hogy vajon mit szólnak ehhez az emberek, de már nem számít" - mesélte kacagva Dwayne.

Ki az a rejtélyes férfi, akivel Halle Berry találkozgat?http://www.life.hu/intim/20160622-ki-az-a-rejtelyes-ferfi-aki-halle-berryvel-randizik.htmlMindenki azt találgatja, hogy vajon Halle Berry új hódolójáról van-e szó, bár az elég árulkodó, hogy kézen fogva mászkáltak, a férfi pedig átkarolta a színésznő vállát. Intim--Lerántottuk a takarót a sztárokról! Ezek a kedvenc szexpózaik!http://www.life.hu/intim/20160620-ezek-a-sztarok-kedvenc-szexpozai.htmlKíváncsiak lennénk rá, hogyha felajánlaná valaki, hogy bekukkantsz a kedvenc sztárod hálószobájába, vajon visszautasítanád-e az ajánlatot. Nos, már az is eléggé elgondolkodtató, hogy most ezt olvasod, szóval gyerünk, nézzük meg! Intim--Megdöbbentő dolog derült ki az anális szexrőlhttp://www.life.hu/intim/20160614-megdobbento-dolog-derult-ki-az-analis-szexrol.htmlNem lehet elégszer írni az anális élvezetekről, pedig mi tényleg megpróbáltuk! Ám most egy újabb érdekes információ látott napvilágot a "hátsó bejárattal" kapcsolatban. Ha eddig nem szívesen játszottál a popószex gondolatával, akkor lehet, hogy megváltozik a véleményed. Intim--Victoria és David Beckham házassága zátonyra futott?http://www.life.hu/intim/20160614-victoria-es-david-beckham-hazassaga-is-zatonyra-futott-vagy-megsem.htmlEgy ideje a Victoria és David Beckham közötti konfliktusoktól hangos a sajtó, ám a legfrissebb hírek szerint olyan rosszra fordult a helyzet, hogy hamarosan külön is költöznek. Intim--Amber Heard ismét ráhívta a rendőröket Johnny Depprehttp://www.life.hu/intim/20160614-amber-heard-ismet-rahivta-a-rendoroket-johnny-deppre.htmlAmber Heard újra kihívta a zsarukat a férje viselkedése miatt, ráadásul Johnny ezúttal a távoltartási végzést is megszegte. Intim--Fényes nappal szexelt a szerelmespár a dugóban (18+)http://www.life.hu/intim/20160622-moszkvaban-a-dugoban-fenyes-nappal-szexelt-egy-erosen-ittas-par-a-taxi-hatso-ulesen.htmlEgy taxi hátsó ülésén esett egymásnak egy pár Moszkvában, és egyáltalán nem zavartatták magukat. Aki arra járt, akarva-akaratlanul is szemtanúja volt légyottuknak. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.