Blake Lively: "Végignéztem, ahogy a férjem mással szexel"

Forrás: Chris Kleponis / AFP -
jelenet forgatás szex színész Blake Lively
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű színésznőnek nem lehetett könnyű, amikor a párja egy igen pikáns jelenetben vett részt. Érzéseiről most először beszélt a nyilvánosságnak. 

A várandós Blake Lively éppen apák napjára utazott haza egy repülőn, amikor leadták a Deadpool c. filmet. Ebben a moziban pont a kedvese, Ryan Reynolds volt a főszereplő, aki egy igazán intim helyzetbe keverdett a partnernőjével. Persze a dögös híresség ezt nem hagyta szó nélkül - írja a People.

Forrás: Chris Kleponis / AFP

"Akárhova néztem, mindenhol a férjem szexjelenetét láttam egy másik nővel, mert mindenki a Deadpoolt akarta nézni az út alatt. Ez kínzás volt a számomra pedig tudom, hogy engem szeret" -nyilatkozta a sztár a Tonight Show-ban.

3+1 póz egyéjszakás szexhez - Ha csak a vaginádban akarsz érezni, és nem a szívedben (18+)http://www.life.hu/intim/20160620-3-1-poz-egyejszakas-szexhez-ha-csak-a-vaginadban-akarsz-erezni-es-nem-a-szivedben.htmlNem szexeltél már jó ideje, a libidód az egekben (érthető módon), és az egyik társkeresőn megismerkedtél egy helyes pasival. Azóta semmi másra nem vágysz, mint egy kiadós hancúrra, és az sem érdekel, ha az illető másnapra eltűnik a képből, de szeretnéd kihozni a maximumot a történetből. Mutatunk négy pozitúrát, ami garantálja, hogy ez bizony szenvedélyes éjszaka lesz! Intim--Félelem és reszketés az ágyban - Íme,10 szexuális fóbia a nők és a férfiak szemszögébőlhttp://www.life.hu/intim/20160622-ime-10-dolog-amitol-mindenki-retteg-mielott-szexre-kerul-a-sor.htmlA férfiak a Marsról, a nők pedig a Vénuszról jöttek - világít rá a régi mondás a férfiak és a nők közti különbségekre. Megleplő, de a szexuális félelmek terén nem állunk ennyire távol egymástól. IntimThinkstockAkkor most együtt van vagy sem Katie Holmes és Jamie Foxx?http://www.life.hu/intim/20160622-katie-holmes-szineszno-es-jamie-foxx-allitolag-jarnak.html3 éve nem csitulnak a pletykák arról, hogy a két világsztár együtt van. Most újabb bennfentes szólalt meg az ügyben. IntimAFPFigyelem, lányok! Meztelenre vetkőzött az NBA-szupersztár, Dwyane Wade http://www.life.hu/intim/20160622-az-nba-szupersztarja-dwyane-wade-ledobta-a-ruhait.htmlDwyane Wade dögös teste tömény tesztoszteronbombaként robbant az arcunkba. Az NBA szupersztárja ráadásul még a ruháit is ledobta. IntimOrigoTőlük izzik a lelátó! Ők a legdögösebb focistafeleségek: Szexi fotók!http://www.life.hu/intim/20160620-toluk-izzik-a-lelato-ok-a-legdogosebb-focistafelesegek-szexi-fotok.htmlSzétnéztünk az Eb-lelátókon, ahol hemzsegnek a focistafeleségek. Természetesen nagy fölényben vannak a hazai pályán szereplő franciák, akik együtt bandáznak a meccseken is. A gyönyörűségekre itt tudsz szavazni. IntimOrigoSzinetár Dóra megosztotta boldogságát: megható képekkel ünnepli évfordulójukathttp://www.life.hu/intim/20160620-szinetar-dora-evfordulot-unnepel-4-eve-vannak-egyutt-ferjevel-makranczi-zalannal.htmlMár 4 éve él a legnagyobb boldogságban férje, Makranczi Zalán mellett Szinetár Dóra. A színésznő nem mulasztotta el megosztani idilli pillanataikat évfordulójuk alkalmából. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.