Kate Moss mellbimbója a monitorunkon landolt

Kate Moss modell mellbimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű modell, Kate Moss nem szégyenlősködött, amikor velencei nyaralása alkalmával egy átlátszó melltartóban szexizett az erkélyen.

Mint arról beszámoltunk, már kaphatóak az extrém és vicces mellbimbó tapaszok, nos, ez az, amire Kate Moss nem kapott rá, ő ugyanis egy átlátszó kis melltartóban feszített a velencei nyaralásán. Lehet, hogy a nála 13 évvel fiatalabb párja, Nikolai von Bismarck kívánsága volt a szexi fehérnemű? Emellett mi történik Kate Moss arcával?

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

Kate Moss lánya az anyja nyomdokaiba lépett

Azon már nem is csodálkozunk, hogy Kate Moss még 42 évesen is csodásan néz ki. A modell és 13 éves lánya nemrég meglepték a világot, ugyanis együtt pózoltak a Vogue címlapján. A teljes cikket itt elolvashatod!
Elképesztő! Egy műanyag baba miatt hagyta el a feleségét és gyerekeit (18+)http://www.life.hu/intim/20160628-egy-muanyag-baba-miatt-hagyta-el-a-feleseget-es-gyerekeit.htmlEgy 61 éves japán férfi az egész addigi életének, és a családjának is búcsút mondott egy műanyag baba kedvéért. IntimThinkstockBotrány! Amanda Seyfried kivillantotta a nuniját (18+) http://www.life.hu/intim/20160624-amanda-seyfried-kivillantotta-azt-amit-nem-kellett-volna.htmlA gyönyörű szőkeség a jelek szerint nem számított arra, hogy más pózból is megörökítik. Kínos felvételek! Intim--Mi történhet a pasiddal, ha sokáig nem szexeltek? (18+)http://www.life.hu/intim/20160627-ez-tortenhet-a-pasiddal-ha-nem-szexeltek.htmlNaná, hogy pont akkor hancúrozna, amikor én már rég szunyókálnék - gondolják sokan, majd a következő pillanatban azon kapják magunkat, hogy már régóta nem szeretkeztek a kedvesükkel. De milyen hatással van a szexmentesség a férfiakra? IntimThinkstockLányok, figyelem! Ezt a 3 végzetes szexhibát érdemes elkerülni (18+)http://www.life.hu/intim/20160627-3-vegzetes-szexhiba-amit-erdemes-elkerulni-mert-magaddal-is-kitolsz.htmlSokszor előfordul, hogy a nagy Ó helyett azon agyalunk, hogy valami nem stimmel az ágyban. Ilyenkor pedig gyakran a párunkra mutogatunk, miközben megeshet, hogy bennünk van a hiba. Nos, nézzük a leggyakoribb bakikat! IntimThinkstockLerántottuk a takarót a sztárokról! Ezek a kedvenc szexpózaik!http://www.life.hu/intim/20160620-ezek-a-sztarok-kedvenc-szexpozai.htmlKíváncsiak lennénk rá, hogyha felajánlaná valaki, hogy bekukkantsz a kedvenc sztárod hálószobájába, vajon visszautasítanád-e az ajánlatot. Nos, már az is eléggé elgondolkodtató, hogy most ezt olvasod, szóval gyerünk, nézzük meg! Intim--Élő műsorban vetkőzött a Red Hot Chili Peppershttp://www.life.hu/intim/20160615-egy-kocsiban-huzta-el-a-sajat-notajat-a-red-hot-chili-peppers.htmlA Red Hot Chili Peppers is ellátogatott James Corden autókázós, hülyülős műsorába, aminek kihagyhatatlan része, hogy a banda a saját számaira karaokézzon. Az pedig már csak egy ráadás, hogy a banda egyszer csak levetkőzött. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.