Forró a hangulat! Berki Krisztián a hálószobatitkairól mesélt

műsorvezető párkapcsolat szex Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárja bevallja, vele is megtörtént az, ami minden második férfit érint: gondokat okozott a kimerültség, otthon lecsökkent libidóval kevésbé teljesített. 

A férfiak ma még mindig tabutémaként kezelik a potenciazavaraikat, pedig nagyon sok férfit érint ez a probléma, ami nem jelent egyértelműen impotenciát. Elsőszámú tabunak nevezhető a szexualitás, Krisztián azonban ebben is más, mint a legtöbb híresség: őszintén vall arról, amit más kudarcként él meg.

Forrás: Nagy Orsolya/pr

"A férfi test általában 24 éves korunkig fejlődik. Utána viszont a libidónk és az azt befolyásoló tesztoszteronszintünk elkezd csökkenni.

Nem véletlenül szoktak a férfiak 40 évesen megőrülni. Ilyenkor alapítanak második családot, cserélik le a velük egyidős feleségüket egy fiatalabb nőre.

Ezek belső viharok. Ha kezeljük ezeket a problémákat, például egy természetes anyaggal - mint például a borbálafű, - kiegyensúlyozottabb lesz a párkapcsolatunk is. Manapság mindenki előnyben részesíti a natúr dolgokat, ennek ellenére sok igen hasznos növényről még csak nem is hallott, így nem is használja. Ezzel én is így jártam. Amikor aztán megtapasztaltam a borbálafű előnyeit, utána olvastam, és megtudtam, hogy a növény csökkenti a fáradságot és emeli a libidót.

Az a férfi, aki rendszeresen fogyasztja valamilyen formában még a párján is észlelheti a jótékony hatásokat, Pamela is sokkal boldogabb és kisimultabb lett"

- avat be hálószobatitkaiba Berki.

Lady Dömper: egy magyarországi transzvesztita férfi kettős életehttp://www.life.hu/intim/20160701-lady-domper-azaz-petroczi-zoltan-egy-magyarorszagi-transzvesztita-ferfi-kettos-elete.htmlNappal visszafogott úriember, de este teljesen kivetkőzik magából Petróczi Zoltán, és az éjszakai élet legismertebb transzvesztita előadójává válik. IntimOrigoElképesztő! Egy műanyag baba miatt hagyta el a feleségét és gyerekeit (18+)http://www.life.hu/intim/20160628-egy-muanyag-baba-miatt-hagyta-el-a-feleseget-es-gyerekeit.htmlEgy 61 éves japán férfi az egész addigi életének, és a családjának is búcsút mondott egy műanyag baba kedvéért. IntimThinkstockHoppá! Kanye West új klipjében Rihanna, Taylor Swift és még 9 világszár levetkőzött (18+)http://www.life.hu/intim/20160626--kanye-west-uj-klipje-olyan-mint-egy-porno-csak-hiressegekkel.htmlA világsztárok manapság szó szerint kivetkőztek magukból: például Rihanna mellbimbóit még az is látta, aki nem akarta, de ha mégis a ritka kivételek közé tartozol, akkor Kanye West legújabb klipjében pótolhatod ezt a felejthetetlen élményt! Intim--Winona Ryder megszólalt a Johnny Depp körüli botrányrólhttp://www.life.hu/intim/20160628-winona-ryder-megszolalt-a-johnny-depp-koruli-botranyrol.htmlA színésznő menyasszonya volt a sztárnak, ezért most őt is megkérdezték arról, mi a véleménye Johnny Depp válásáról és az a körül kialakult botrányról. Intim--Bereczki Zoltán: "Nagyon unom már ezt!"http://www.life.hu/intim/20160627-bereczki-zoltan-mar-vagyi-kegy-tarsra.htmlMár közel négy éve, hogy Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán útjai elváltak, ám míg Szinetár azóta továbblépett, Bereczki továbbra is keresi az igazit. Intim--Vallomás: beismerte másságát a dögös színész, Nico Tortorellahttp://www.life.hu/intim/20160627-nico-tortorella-szexualis-beallitottsagarol-vallott-beismerte-massagat-a-szinesz.htmlA fiatal sztár szerint ez nem egy tipikus kitárulkozás, hiszen nem igazán titkolta, de eddig nyíltan még nem beszélt szexuális beállítottságáról ilyen nyíltan.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.