Debreczeni Zita az első szerelméről mesélt: magánéleti titkok!

Forrás: Instagram/Zita Debreczeni Photography -
fotós párkapcsolat szerelem Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csoki vagy inkább virág? Séta a parkban vagy luxusétterem? Egy randi előtt rengeteg kérdés felmerül, de hogy lesz-e belőle második alkalom, számos egyéb tényezőn múlik. A fotósként is sikeres Debreczeni Zita most tanácsot ad a bizonytalanoknak. Úgy véli, a mai rohanó világban az ismerkedésre is egyre kevesebb idejük jut a fiataloknak.

A VIVA július 1-jén debütáló, Második randi című műsorának célja, hogy ne csak második, de sokadik találkozás, sőt akár tartós kapcsolat is létrejöjjön. Ebben olyan ismert emberek segítik a civil résztvevőket - akit az epizódok végén a gyakorlatban is kipróbálhatják a kapott tippeket - , mint a műsorvezető Iszak Eszti és első sztárvendégei: Debreczeni Zita fotós, valamint Puskás Peti énekes.

Forrás: Instagram/Zita Debreczeni Photography

"Még emlékszem rá, milyen érzés volt lesni a postást, amikor például egy balatoni táborozás után egy szimpatikus fiúval elérhetőséget cseréltünk. Sajnos ma már a fiatalok nem ismerik ezt a fajta izgatott várakozást"

- nosztalgiázott Zita, aki nagy szeretettel figyeli azokat az idős párokat, akik még nyolcvanévesen is kézen fogva sétálnak az utcán. "Ők még ismerik a klasszikus értelemben vett randevúzás fogalmát, amikor a férfiak hívták el a nőket és virággal várták őket a ház előtt. Azt is tudják, milyen konfliktust hogyan kell megoldani, vagy hogy kell valakivel együtt élni úgy, hogy a kapcsolat működőképes maradjon" - magyarázta a csinos fotós, aki úgy véli, nagyon jó ötlet virágot vinni az első randira, mert ez egy olyan gesztus, amiből a lányok érzik, hogy a fiú komolyan készült az alkalomra.

Támogatott tartalom

Forró a hangulat! Berki Krisztián a hálószobatitkairól mesélt http://www.life.hu/intim/20160701-berki-krisztian-oszinten-beszel-a-maganeleterol-parkapcsolati-es-szexualis-problemaik.htmlAz Édes Élet sztárja bevallja, vele is megtörtént az, ami minden második férfit érint: gondokat okozott a kimerültség, otthon lecsökkent libidóval kevésbé teljesített. IntimOrigoSokkoló videó! Durva szexorgiába fulladt a turisták mulatsága (18+)http://www.life.hu/intim/20160630-durva-szexorgiaba-fulladt-a-turistak-mulatsaga.htmlRemek hajókázós bulinak indult, ám elég durva szexorgia lett a vége annak a túrának, ami az egész virtuális világot felháborodással töltötte el. A kérdés már csak az, vajon ki érezte úgy, hogy ezt a nem mindennapi túlfűtött eseményt az egész világgal meg kell osztania? Intim--Nehézbombázók! Kiss Ramóna és Tücsi bikiniben: Forró fotó!http://www.life.hu/intim/20160628-kiss-ramona-es-aryee-claudia-tucsi-bikiniben-feszitenek.htmlAzt hittük, hogy ez is csak egy átalgos keddi nap lesz, majd pedig a két dögös díva közös fürdőruhás fotót posztolt. Végünk!IntimOrigoElképesztő! Egy műanyag baba miatt hagyta el a feleségét és gyerekeit (18+)http://www.life.hu/intim/20160628-egy-muanyag-baba-miatt-hagyta-el-a-feleseget-es-gyerekeit.htmlEgy 61 éves japán férfi az egész addigi életének, és a családjának is búcsút mondott egy műanyag baba kedvéért. IntimThinkstockLányok, figyelem! Ezt a 3 végzetes szexhibát érdemes elkerülni (18+)http://www.life.hu/intim/20160627-3-vegzetes-szexhiba-amit-erdemes-elkerulni-mert-magaddal-is-kitolsz.htmlSokszor előfordul, hogy a nagy Ó helyett azon agyalunk, hogy valami nem stimmel az ágyban. Ilyenkor pedig gyakran a párunkra mutogatunk, miközben megeshet, hogy bennünk van a hiba. Nos, nézzük a leggyakoribb bakikat! IntimThinkstockAz alkalmi szex csakis bűntudattal járhat, vagy pozitív hatásai is vannak? (+18)http://www.life.hu/intim/20160627-az-alkalmi-szex-csakis-buntudattal-jarhat-vagy-megsem.htmlLehet, hogy éppen te, vagy egy ismerősöd csöppent bele egy egyéjszakás kalandba, mégis ezt a legtöbben tabuként kezelik, vagy éppen szemlesütve beszélnek róla. Nos, ez a cikk most nem nekik szól, mivel egy újabb kutatás szerint az alkalmi szexnek pozitív hatásai is lehetnek, legalábbis azok számára, akik élvezik. IntimThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.