Charlene monacói hercegnő házassági évforduló Albert herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárcsak Katalin és Vilmos, Charlene és Albert herceg is idén ünnepelte ötéves házassági évfordulóját. Bár az ő frigyük közel sem indult egyszerűen, azóta sok minden megváltozott. 

5 éve még arról szóltak a hírek, hogy a szépséges úszőnő, Charlene Wittstock háromszor próbált megszökniaz oltár elől, végül azonban mégis hozzá kellett mennie Albert monacói herceghez. Azóta híre-hamva sincs a botrányoknak, és úgy tűnik, a hercegné is megbékélt házasságával: július elején ünneplik 5. házassági évfordulójukat!

Forrás: AFP/MIGUEL MEDINA/Miguel Medina

Az elmúlt években valószínűleg összeszokott a házaspár, az pedig, hogy 2014-ben megszülettek ikreik, egészen bizrosan nagyon sokat változtatott kapcsolatukon.

A pár egyébként 2000-ben találkozott először egymással, és meg kell hagyni, 11 évvel később Charlene mesésen festett a monacói álomesküvőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.