Orgazmus alvás közben? Minden harmadik nőnek sikerül!

Forrás: Dreamstime -
szex alvás orgazmus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csúcsra jutáshoz nem mindig szükséges szexpartner vagy egy jó vibrátor!

Még nem volt orgazmusod alvás közben? Nemrég kutatók megállapították, hogy 40-50 éves koruk között a nők még simán átélhetnek álmukban egy orgazmust - ez állítólag minden harmadik nőnek sikerül. De vajon hogyan lehetséges ez?

Együtt nyögnek és sóhajtoznak - hódít a pornó-karaoke szex orgazmus Forrás: Dreamstime

Egy nagyon kellemes álom simán okozhat orgazmust a nőkél, a baj csak az, hogy nem irányíthatjuk álmainkat. De a csúcs eléréséhez az is kell, hogy hason aludjunk, illetve az, hogy különösen kimerülten zuhanjunk álomba. Végül az is segíti a dolgot, ha már jó ideje nem éltünk át orgazmust. Persze van, amivel még fokozhatjuk a dolgot: elalvás előtt érdemes erotikus dolgokra gondolni egy kicsit...

A férfiak - ebben is - szerencsésebbek, mint a nők: ők már egészen fiatalon átélhetnek álmukban orgazmust, viszont számukra ez a kor előrehaladtával egyre nehezebben működik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.