Végre őszintén mesélt válásáról Gwen Stefani

Forrás: AFP -
válás Gwen Stefani Gavin Rossdale
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gwen Stefani ma már boldog Blake Shelton mellett, ám a válása még mindig egy sötét folt az életében.

A No Doubt énekesnője a Harper's Bazaar augusztusi számában mesélt élete egyik legnehezebb időszakáról: a válásról Gavin Rossdale-től. A pár 14 évig volt hivatalosan is együtt, így természetes, hogy nagyon nehéz volt számára ez az időszak.

Egész életemben nem vágytam másra, csak gyerekekre és egy jó házasságra

Gwen Stefani és Gavin Rossdale Forrás: AFP

A válás nem csak a párkapcsolat felbomlása miatt volt számára nagyon nehéz: küzdenie kellett férjével három fiuk, Kingston Rossdale, Zuma Rossdale és Apollo Rossdale felügyelete miatt. "Nem volt elég a szakítás, a fiaim is a fele időt máshol töltötték. Egyszerűen nem értettem, mit rontottam el."

Gwennek nagy segítséget nyújtott élete legnehezebb szakaszában Blake Shelton, aki már keresztülment korábban azokon a dolgokon, amiken az énekesnő. "Jó volt, hogy barátként ott volt nekem Blake, aki jól tudta, mi zajlik az életemben. Miatta egyszer csak megláttam a fényt az alagút végén, és végre reménykedhettem, hgy minden jóra fordul" - mesélte a világsztár.

Gwen és Blake Shelton Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevin Winter
Mit szól ehhez apuci? Jól beterpesztett a sztárcsemetehttp://www.life.hu/intim/20160706-lenny-kravitz-lanya-zoe-beterpesztett.htmlMost aztán főhet Lenny Kravitz feje! IntimOrigoKiderült, kivel jött össze Kendall Jennerhttp://www.life.hu/intim/20160706-kendall-jenner-modell-jordan-clarkson-kosarassal-jar.htmlÚj pasija van Kendall Jennernek, méghozzá egy népszerű sportoló. Intim--Ma van a hercegi pár nagy napja: Charlene és Albert herceg ünnepelhttp://www.life.hu/intim/20160703-5-eve-hazas-charlene-hercegno-es-albert-monacoi-herceg.htmlAkárcsak Katalin és Vilmos, Charlene és Albert herceg is idén ünnepelte ötéves házassági évfordulóját. Bár az ő frigyük közel sem indult egyszerűen, azóta sok minden megváltozott. Intim--Jöhet a bosszú? Rita Ora és Calvin Harris újra "barátok" lettekhttp://www.life.hu/intim/20160624-rita-ora-es-calvin-harris-a-szakitas-utan-ujra-kovetik-egymast-az-instagrammon.htmlBonyolódik a dolog Calvin Harris, Rita Ora, Taylor Swift és Tom Hiddleston románcában. Intim--Újabb fordulat Brad és Angelina házasságábanhttp://www.life.hu/intim/20160623-brad-pitt-es-angelina-jolie-hazassagaban-most-a-francia-birtok-okoz-konfliktust.htmlHónapok óta az álompár kapcsolatának megromlásáról írnak a lapok - most egy ingatlan miatt van konfliktus közöttük. Intim--Szent a béke? Együtt ünnepelt Ben Affleck és Jennifer Garnerhttp://www.life.hu/intim/20160705-egyutt-unnepelt-julius-4-en-ben-affleck-es-jennifer-garner.htmlÚjabb botrányok és kínos szituációk helyett a pár együtt, gyermekeikkel ünnepelte július 4-ét. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.