Korda György: “Nem élem túl, ha nem teszem magamévá”

2016.07.07. 13:29

Sírig tartó szerelem az, ami Korda György és Balázs Klári között van, bár csak kalandnak indult. Korda György bevallotta, hogy most sem tud ellenállni Klárikának.

Több mint három évtizede él boldog házasságban Korda György és Balázs Klári, akik nem is olyan rég megújították esküvői fogadalmukat. Kapcsolatuk azonban nem indult komoly románcnak, Korda György csak egy kalandra vágyott az énekesnővel.

Forrás: Balázs Klári

"Azt gondoltam a lelkemben, hogy nem élem túl, ha nem teszem magamévá. Lenyűgözött és még mindig elbűvöl Klárika kerek popsija, a vörös haja, a szép szája, a csípője és a lába. Azon az estén, amikor az első csók elcsattant, minden más bekövetkezett, amire vágytam" - mondta Korda György a Hot! Magazinnak. Szerelmük azonban már évtizedek óta töretlen, a futó románcból Korda György életének legkomolyabb kapcsolata lett. Úgy gondolják az ő szerelmük a sírig, és még azután is tartani fog, ugyanis a túlvilágon sem akarnak külön lenni. "Ha meghalunk, azt akarom, hogy keverjék össze a földi maradványainkat, és együtt engedjenek át bennünket a szélnek" - mondta Korda György.

Balázs KláriKorda Györgykapcsolatszerelem