Sylvester Stallone pár tízezerért pornózott

Forrás: AFP -
pénz díj pornófilm felnőtt Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akkor még ő maga sem gondolta, hogy egyszer igazi hollywoodi sztár lesz, ezért a megélhetés érdekében bármit elvállalt volna. Sylvester Stallone az első perctől utálta a pornófilm forgatókönyvét, de nem volt más választása.

Mielőtt a Rocky meghozta volna számára az átütő sikert, Sylvester Stallone egy kétségbeesett és szegény színész volt. Nem igazán voltak felkérései, ezért nem is nagyon válogathatott a munkák között.

Forrás: AFP

24 évesen még egy szobája sem volt, ahol álomra tudta volna hajtani a fejét, így a buszpályaudvaron aludt jobb híján. Máris érthető, miért egyezett bele egy alacsony költségvetésű pornófilmbe. Stallone utálta a forgatókönyvet, de kénytelen volt elvállalni a szerepet.

"Vagy megcsinálom azt a filmet, vagy kirabolok valakit, ugyanis akkor már nagyon a végét jártam.

Ahelyett inkább, hogy valami kétségbeesett lépésre szántam el magam, dolgoztam két napot, kaptam 200 dollárt és nem kellett többé a buszállomáson aludnom" - mondta az amerikai Playboy-nak Stallone még egy korábbi interjúban. Ma ez az összeg még a 60 ezer forintot sem éri el, de akkor bőven elég volt neki, hogy kirántsa magát a szorult helyzetéből. Ráadásul a film nem lett nagy siker, így nem is akadályozta későbbi pályafutását. Hiába adták ki újra, mikor már Stallone igazi csillag volt, akkor sem tudta meghódítani az erotikus filmek piacát.

A klitorisz alá fecskendezett vér a tuti orgazmus titka (18+)http://www.life.hu/intim/20160711-noi-kisokos-igy-kenyeztesd-a-csiklot-a-tuti-orgazmusert.htmlA garantált orgazmus elérésével kecsegtet egy új eljárás, ami elsőre inkább bizarrnak tűnik, mintsem ígéretesnek. IntimOrigoNem örül a násznép: lázadoznak Gigiék lagzija miatthttp://www.life.hu/intim/20160711-vv-gigi-lakodalman-nem-lesz-hus-es-hajnalig-tarto-buli-a-nasznep-nem-orul-lazadozik.htmlNem lesz hagyományos esküvője VV Giginek, ugyanis egyáltalán nem lesz hús a menüsorban, ráadásul bulizni sem fognak majd hajnalig a vendégek. IntimOrigoVadító! Szexi vonaglással tüzeli rajongóit Demi Lovato (18+)http://www.life.hu/intim/20160711-demi-lovato-szexi-fenekrazassal-es-tanccal-tuzelte-rajongoit.htmlA dögös énekesnő szívesen mutatja meg a színpad mögött zajló eseményeket is, amit rajongói nagy örömmel fogadnak főként, ha ilyen szexi táncról van szó. IntimOrigoBotrány! Szexvideóval zsarolja a magyar celebfeleségeket egy személyi edző http://www.life.hu/intim/20160711-celebfelesegeket-zsarol-egy-szemelyi-edzo-a-ferfi-szexvideot-keszitett-egy-ferj-vallomasa.htmlBetelt a pohár egy válófélben lévő magyar híresség férjénél. A felszarvazott férfi most őszintén beszélt a sajtónak az érzéseiről. Intim--Rendhagyó módon bizonyította szerelmét Miley Cyrus- fotó!http://www.life.hu/intim/20160711-miley-cyrus-tetovalast-csinaltatott.htmlMiley Cyrus, ahogy tőle már megszokhattuk, mindig az extrém végét fogja meg a dolgoknak. Most sincs ez másképp, igen rendhagyó módon bizonyította szerelmének, a sármos színész Liam Hemsworth-nek, iránta érzett szerelmét. Intim--Vihar a Paradicsomban? Valami nincs rendben Irina Shayk és Bradley Cooper közötthttp://www.life.hu/intim/20160711-valami-nincs-rendben-irina-shayk-es-bradley-cooper-kozott.htmlAz egyik legszexibb sztárpár is ott volt vasárnap Wimbledonban, ám szemmel láthatóan valami történhetett Irina és Bradley között. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.