Itt a vége! Joshua Jackson és Diane Kruger 10 év után különváltak

Forrás: Valerie Macon / AFP -
házasság Joshua Jackson válás Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ebben a hollywoodi sztárpárban mindig is biztosak voltunk, ám a jelek szerint a kapcsolatuk nem bírta "sokáig". A két színész barátságban vált el. 

A népszerű tinisorozat, a Dawson és a haverok sztárja, Joshua Jackson több mint öv éve jár együtt Hollywood egyik legbájosabb szőkeségével, Diane Krugerrel amikor megtörtént az eljegyzés. Az esküvő után évekig nagy volt a boldogság a sztárpár háza táján, azonban most ez is szertefoszlott: a színészek szóvivője bejelentette, hogy a pár útjai tíz év után elválnak - írja az Eonline.com.

Forrás: AFP

Az illető megerősítette, hogy a szakítás barátságos volt, és a két színész ezután is jó barátságban marad egymással. Erre tökéletes bizonyíték, hogy Joshua Jackson is ott volt Diane Krüger 40. születésnapi ünnepségén még a múlt héten.

Íme, Magyarország legnagyobb pornórajongó városainak listája!http://www.life.hu/intim/20160719-megjelent-magyarorszag-legnagyobb-pornorajongo-varosainak-listaja.htmlA legnagyobb magyar randioldal felméréséből kiderült, hogy mely hazai városokban kattantak és kattintottak rá legtöbben a netes pornófilmekre. Sőt, Magyarország TOP15 pornófogyasztó városainak listája is megjelent! Intim--Már nyílt titok Jamie Foxx és Katie Holmes szerelmehttp://www.life.hu/intim/20160718-jamie-foxx-es-katie-holmes-szerelmes-biztos-egyutt-vannak.htmlA legújabb hírek szerint már csakis a sajtó előtt titkolózik a pár. IntimAFPPucéran fetrengő csaj bénította meg a forgalmat: Videó!http://www.life.hu/intim/20160717-puceran-fetrengo-csaj-benitotta-meg-a-forgalmat-new-yorkban-ime-a-video.htmlÚgy tudni, az öntudatlan állapotban lévő nő valamilyen szintetikus drog hatása alatt állt, ezért érezte úgy, hogy az úttesten kell közszemlére tennie bájait. IntimThinkstockA luxushajón csipkében hűsölő Vajna Timinél aligha lesz ma már szexibbhttp://www.life.hu/intim/20160716-vajna-timinel-aligha-lesz-ma-mar-szexibb-egy-luxushajon-csipkeben-husol.htmlÚgy hírlik, Vajna Timi Spanyolországban rázza a rongyot. És a követők nagy szerencséjére még posztol is. Folyamatosan.Intim--Freddie a párjáról: ˝Van, amikor inkább csak lakótársak vagyunk˝http://www.life.hu/intim/20160714-freddie-nagyon-keveset-talalkozik-baratnojevel-elarulta-van-amikor-csak-lakotarsak.htmlRengeteg koncertje van az énekesnek, szinte az összes hazai fesztiválon fellép, ezért nagyon kevés időt tudnak együtt tölteni barátnőjével, aki szintén a művészvilágban mozog. Van, hogy nem is látják egymást. Intim--Csókcsata a Soundon: Ada exével jött össze Kiss Ramónahttp://www.life.hu/intim/20160714-kiss-ramona-a-baratok-kozt-sztarja-ada-exevel-jott-ossze.htmlÁrulkodó képsorozat készült Kiss Ramónáról és új párjáról, Ákosról. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.