Izzik a levegő! Dakota Johnson és Jamie Dornan összejöttek a forgatáson?

forgatás szex Dakota Johnson szerelem A sötét ötven árnyalata felnőtt Jamie Dornan
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a neten pár lesifotó a francia Riviérán zajló forgatásról, és a felvételek magukért beszélnek: a két sztár között láthatóan működik a kémia. 

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk: 2017. február 10-én érkezik a mozikba A szürke ötven árnyalata folytatása, A sötét ötven árnyalata. A sikersztori második részében, amelyet ezúttal nem Sam Taylor-Johnson rendez, igazi sztárparádé várható, hiszen még Kim Basinger is szerepel a moziban Christian Grey egykori dominájaként. Pár napja néhány igazán fülledt fotó is nyilvánosságra került a jelenleg Nizzában készülő produkcióról, melyet ide kattintva te is megtekinthetsz!

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Cyvr

A sötét ötven árnyalatának főszereplői a hírek szerint nem csak a kamerák előtt vonzódnak egymáshoz. A fotók tanúsága alapján a szingli Dakota Johnson igazán odáig van a partneréért, akivel ráadásul rengeteg erotikus jelenete is van. A stábtagok közül többen is beszéltek már a sajótnak arról, hogy a színésznő mindent megtesz, hogy elcsavarja Dornan fejét, de az informátorok szerint egyelőre nem járt sikerrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.