Demi Moore lánya, Rumer Willis erotikus videóval borzolja a kedélyeket

Bruce Willis Rumer Willis Demi Moore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rumer Willis hamarosan édesanyja nyomdokaiba lép? A sztárcsemete erotikus videóval mutatja meg, hogy ő is tud olyan szexi lenni, mint anno Demi Moore. 

Demi Moore-nak anno remekül ment a sztriptíz, most azonban lánya, Rumer tett fel egy igencsak izgalmas videót képmegosztó oldalára. A fiatal lány készül valamire, persze azt még nem árulta el, mi lesz a nagy dobás, a videó azonban arra enged következtetni, hogy csakis valami erotikusról lehet szó.

Stay Tuned... Major Announcement Coming Later This Week!! Here is a little Sneak Peek

Rumer Willis (@ruelarue) által közzétett videó,

Rumer roppant érzékien táncikál a kamera előtt, és egy férfikéz is megjelenik a képkockákon, amit a lány igyekszik végigvezetni a saját testén.

A legidősebb Willis-lány eddig sem volt az a szégyenlős fajta: a tengerentúli táncos műsorban is jól szerepelt és gyakran megmutatja magát bikiniben. Persze szívesen pózol kevés ruhában a két színész gyermeke, amikor már évekkel ezelőtt megcsináltatott a testén mindent, amit nem szeretett: többek között a cicijei és az arca isa plasztikai sebészek ügyességét dícsérik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.