Gór Nagy Mária kitépte férje haját, mert nőszaga volt

Forrás: TV2 -
Szurdi Miklós verekedés Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem gondolná a színésznőről, hogy ha kell, igazán harcias is tud lenni. Előző férjével, Szurdi Miklóssal néha össze is verekedtek, csatáikból általában a színésznő került ki győztesen.

Gór Nagy Mária és első férje, Szurdi Miklós házassága nem volt valami harmonikus. Nagy csatákat vívtak, olykor még össze is verekedtek. A csörtéikből azonban nem a férfi került ki győztesen.

Forrás: TV2

"Idegennő-illata volt, amit én nem bocsátottam meg! Hiába tagadott Miki, engem nem lehetett átverni. Túl jó az orrom.

Úgy viszonyultam ehhez a témához, hogy egy Gór Nagy Máriát ne csaljon meg senki.


Ezután visszamentem hozzá, csúnyán lekaratéztam, és kitéptem a fél haját"

- osztotta meg sötét titkát az olvasókkal a színésznő a Hot! magazin hasábjain. Gór Nagy Mária válni akart, de férje ragaszkodott a házassághoz. Igen fondorlatosan vette rá a rendezőt, hogy bontsák fel a frigyet. "Mikivel leutaztunk a Balatonra, ahova Buda (Gór Nagy Mária jelenlegi férje, a szerk.) is jött. Elmentünk teniszezni. Én átkaroltam Budát, miközben ő engedélyt kért Miklóstól, hogy bemutassa a feleségét. Ezután kezet nyújtottam Miklósnak, így szóltam: Gór Nagy Mária" - osztotta meg történetét a színésznő, aki érdekes módon azóta is jóban van volt férjével. Sokszor együtt is ebédelnek.

Gór Nagy Mária: “Nem vagyok rasszista, de gyűlölöm az arabokat”

A TV2 reggeli műsorában beszélt Gór Nagy Mária arról, hogy Törökországban nyaralt barátnőjével, ahol leszbikusnak nézték, és kifosztották. Ezeken kívül egy nagyon sokkoló kijelentést is tett az arabokról élő adásban. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Bele sem merek gondolni, mi vár a nadrágjában: Férfiak és a szőrtelenítés!http://www.life.hu/intim/20160719-ferfiak-es-a-szortelenites-avagy-bele-sem-merek-gondolni-mi-lehetett-a-nadragjaban.htmlMíg a női test szőrtelenítése teljesen hétköznapi és elfogadott dolognak számít, az erősebbik nem képviselői sokkal zárkózottabbak a témát illetően. Egyes férfiak a csupasz megjelenés hívei, mások csak bizonyos testrészeiket borotválják, és vannak olyanok, akik természet adta állapotukban érzik jól magukat. Úgy tűnik, a férfiszőrt illetően nincsenek általános érvényű elvárások, ezért megkérdeztük a Life.hu olvasóit, nekik melyik verzió jön be. Intim--Közeledik az esküvő dátuma? Kulcsár Edina máris házasodnahttp://www.life.hu/intim/20160721-kulcsar-edina-fel-eve-van-egyutt-kedvesevel-maris-hazasodna-az-eljegyzes-szoba-kerult-koztuk.htmlBármikor igent mondana párjának Kulcsár Edina, akivel csak fél éve vannak együtt, de már nagy döntésre készülnek. Edina és szerelme között már szóba került az eljegyzés. Intim--Válságban van Sarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata?http://www.life.hu/intim/20160721-sarka-kata-es-hajdu-peter-hazassaga-lehet-hogy-valsagban-van-mindent-elkovetnek-hogy-ujra-a-regi.htmlAzt híresztelik, hogy a pár kapcsolata nem olyan felhőtlen, mint amilyen egykor volt. A Story magazin szerint azon vannak, hogy rendbe hozzák a házasságukat. IntimOrigoFiatal milliárdos pasija eljegyezte Miranda Kerrthttp://www.life.hu/intim/20160720-evan-spiegel-a-snapchat-alapitoja-eljegyezte-miranda-kerr-modellt.htmlBorítékolható volt, hogy ha a világ egyik legtöbbet foglalkoztatott szupermodellje ismét házasodni akar, akkor nem akárki lesz a vőlegény. IntimAFPOlvadozunk! Így ismerkedett meg Ashton Kutcher és Mila Kunishttp://www.life.hu/intim/20160720-kapcsolatuk-elejerol-vallott-mila-kunis-ashton-kutcher-felesege.htmlEgy év házasság után Mila Kunis elmesélte, tulajdonképp hogyan is indult a kapcsolata Ashton Kutcherrel.Intim--Így élt Dubajban a magyar luxusprosti: őszintén mesélt az élményeiről! (18+)http://www.life.hu/intim/20160720-a-holgy-maga-dontott-ugy-hogy-prostitualt-lesz-megeroszakoltak-dubajban.htmlA hölgy maga döntött úgy, hogy prostituált lesz. Pisztoly, fenyegetés, verés és menekülés lett a vége. Íme, Ménesi Klaudia nagyon tanulságos története. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.