Dakota Johnson pikáns fotóval hergeli a rajongóit - Nyilvánosan magához nyúlt?

Dakota Johnson pikáns A szürke ötven árnyalata Jamie Dornan Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban már írtunk, Dakota Johnson az elmúlt néhány hétben A szürke ötven árnyala c. film folytatását forgatta Franciaországban, szexi partnere, Jamie Dornan oldalán. A nizzai munkálatok csütörtökön befejeződtek, de úgy tűnik Dakota nehezen engedi el Anastasia Steele szexéhes karakterét.

A színésznő a minap egy igen pikáns fotót tett közzé Instagram oldalán. A képen Dakota egy kocsiban ülve gyakorlatilag magához nyúlt.

Forrás: -Instagram/Dakota Johnson

Mindenki megnyugodhat, az egyébként visszafogott színésznő nem a pornóiparba próbál meg betörni, csupán vicceskedve reflektált A szürke ötven árnyalatára és Anastasia Steel karakterére.

A színésznő ebben az egy hónapban olyannyira átélte a kiéhezett Anastasia szerepét, hogy - mint írta - már-már identitásválságban szenved most, hogy befejeződött a forgatás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.